Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Geschenk uit de hemel: er komen pleisters die je wallen laten verdwijnen

Meisjes die gezegend zijn met een super mooie, kringloze huid onder de ogen: jullie boffen. Maar wij weten maar al te goed hoe het is om (dagelijks) wallen of donkere kringen onder de ogen te hebben. En nee, niet omdat we alleen maar feesten. Het zit in ons DNA. Herkenbaar? Dan zijn deze pleisters misschien ook wel jouw geschenk uit de hemel.

Dat is toch nog mogelijk? Oh jawel

Het eerste wat we dachten toen we hoorden dat wallen onzichtbaar worden dankzij deze pleisters was: onmogelijk. Na al duizend verschillende middeltjes, zalfjes en concealers gebruikt te hebben kom je toch weer vaak tot de conclusie dat de wallen gewoon niet honderd procent te verbergen zijn. Tot nu.

Ken je shapewear voor je buik en billen? De uitkomst als nét even wat strakker in dat ene jurkje wilt shinen. En er bestaat nu ook corrigerende pleisters voor je wallen: liquid spanx. Het is een soort onzichtbare pleister. In het begin is deze pleister een zalfje en wanneer je het op hebt gesmeerd wordt het hard. Resultaat? Onzichtbare wallen.

Het is magie

Chemisch ingenieur Robert Langer heeft een technologie ontwikkeld die gebruik maakt van een doorzichtige pleister op basis van siliconen. Er ontstaat een chemische reactie wanneer het op je huid komt. De doorzichtige pleister zorgt er dan voor dat de huid er 24 uur lang strakker uitziet. Daarna kun je het verwijderen met make-up remover.

Wij hopen dat dit product snel verkrijgbaar zal zijn, want het resultaat is écht verbluffend. Bekijk het in dit filmpje:

LEES OOK: 3 x beauty issues die je kunt krijgen van stress en de oplossing