Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 2 mei 2016
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: Als je deze 6 dingen doet vinden mannen je fantastisch in bed

Elke week vragen we onze mannen het hemd van het lijf, om vervolgens deze geheimen met jou te delen. We zijn in het rijke bezit van vijf vrijgezellen en drie bezette mannen die elke week hun ongezouten mening geven. En wij gaan ze stiekem élke week leuker vinden. Deze week vroegen we wat we stiekem állemaal willen weten: wat willen mannen nou echt in bed en wanneer vinden ze het met jou de beste seks uit hun leven?

1. Zoen hem

Niet zomaar een beetje halfslachtig zoenen, maar echt goed kunnen zoenen. Innig. En met passie. Soms heel sensueel en op het juiste moment een beetje wild en hartstochtelijk. Een zoen zegt zo veel over jezelf en over jullie connectie tussen de lakens. Zoenen is onmisbaar voor de mannen. Enneh, vergeet je handen niet.

2. Plaag hem tussen de lakens

Geef hem niet direct waar hij zo erg naar verlangt. Zoals Luc zegt: ‘Elkaar teasend op het lichaam bestasten en zoenen’. Het moet allemaal nét wat te lang duren, waardoor hij het echt niet meer kan houden.

3. Denk niet te veel na

Maak je niet te veel druk en geniet, dat is in feite wat de mannen zeggen. Laat ook merken dat je plezier hebt en opgewonden bent, daar krijgen mannen alleen maar meer zin van . Gretig zijn is helemaal niet erg. Rutger: ‘Als ze zich laat gaan, gebeuren er spontane dingen die je helmaal gek maken.’

4. Durf de touwtjes in handen te nemen

Tuurlijk, je kunt er onwijs van genieten als hij je op bed gooit, je haren vastpakt en in je oren fluistert wat hij met je wil doen. Maar mannen vinden het ook heerlijk als hij even niet dominant hoeft te zijn en als jij ineens de leiding neemt. Go for it, girl.

5. Vraag hem wat hij lekker vindt

Tja, niet iedere man vindt natuurlijk hetzelfde lekker, want geen man is hetzelfde. Vraag aan hem waar hij helemaal gek van wordt. Onderzoek waar hij van geniet. Zoals Ernst zegt: ‘Probeer nieuwe dingen en heb geen schaamte.’

6. De sfeer is belangrijk

Mannen zijn stiekem toch best romantisch. Net als wij vrouwen vinden ze het ook heerlijk om samen tijd door te brengen. Om lekker te eten, een goede wijn te drinken en een kaarsje aan te steken. Ja, echt. En hoewel seks iets is om altijd intens van te genieten, vinden mannen het stilletjes toch het allerfijnst om seks te hebben met iemand waar ze om geven. De beste tijd tussen de lakens is met iemand waar ze verliefd op zijn. Pas dan heb je ook écht een klik in bed en dat is eigenlijk het allerbeste dat er is.

Meer weten over onze mannen? Dat lees je hier.

LEES OOK: Mannendossier: Dit is wat mannen zouden doen als ze één dag vrouw kunnen zijn