Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 22 jun 2015
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: Dit is wat mannen vinden van wat wij vrouwen naar bed dragen

Er ligt een complete markt rondom het slaapgerei van ons dames. Pyjama’s, lingerie, overhemden en ga zo maar door. Stiekem staat alles ons vrouwen ook wel sexy, want vrouwen in bed zijn nu eenmaal sexy. De vraag is die ons vrouwen echter wel bezighoudt, is wat mannen nu eigenlijk vinden van al die nachtelijke outfits. Welke is hun favoriet en hoe denken ze er nu precies over? We gingen er achteraan:

Mannenshirt

Tja, een klassieker. Ongelofelijk sexy nadat we hebben liggen stoeien. En als je hem van ons hebt gestolen is het des te beter, tenzij we hem de volgende dag eigenlijk nog aanmoeten naar werk. Tja, praktisch denken.

Zwarte lingerie met jarretels

Super sexy natuurlijk, maar als je voor gruwelijk sexy lingerie gaat, willen we het natuurlijk des te sneller uittrekken. Lang aanhebben ga je het dus niet. Vinden wij overigens niet erg hoor dames.

Joggingpak

Je hebt overduidelijk niet echt je best gedaan en wil jezelf hullen in iets chills, maar jullie vrouwen weten er altijd wel goed uit te zien in een joggingspak. Enigszins jaloersmakend.

Pyjama’s

De pyjama staat in ons hoofd gelijk aan geen seks. En dat is niet per se iets wat we aanmoedigen. Maar natuurlijk, het heeft ook wel weer iets schattigs hoor. Zolang we mogen kijken wat eronder zit.

Rode lingerie

Óh, ja. Van rode lingerie worden we nog wel eens wild. En dan is het ook je eigen schuld geweest. Dus.

Mannenondergoed

Nee. Het staat ons al niet, laat staan jullie. Gewoon lekker laten liggen dames.

Een bustier

Gruwelijk, maar net zo moeilijk los te krijgen als 23 BH’s. Tegelijkertijd. Doe het ons alsjeblieft niet aan of help ons een handje. Over het algemeen geldt wel dat hoe makkelijker het uitkan, hoe beter.

Satijn

Zo. Zacht. Wauw. Ja, we keuren hem goed.

Strings

Altijd goed. Strings mogen echt altijd. We hebben tenslotte direct zicht op het goud en dat is altijd goed. Zeiden we al dat het goed is?

Hipsters

Vinden we nog sexier dan strings. Helemaal fijn met een t-top.

Doorschijnend jurkje

Sneak peeks zijn leuk. We kunnen vaag zien wat eronder zit, maar het blijft nog steeds een klein mysterie. Leuk vinden we dat.

Kimono

Eigenlijk krijgen we af en toe de neiging om hem zelf even aan te trekken. Hank Moody style. Is dat ook al van dat zachte spul gemaakt? Damn, jullie meisjes hebben het prima voor elkaar met al die keuzes.

Panterprint setjes

Gewoon niet doen.

Niets

De beste outfit van allemaal. Win win win. Kies deze in momenten van twijfel.