Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Stories 7 dec 2015
Leestijd: 3 minuten

Mannendossier: 7 x wat mannen écht willen tussen de lakens

De vraag der vragen. Wat is het nu wat mannen écht willen in bed. Het grootste probleem ligt hem misschien nog wel in het feit dat iedere man anders is, wat er voor kan zorgen dat ook iedere man weer iets anders wil. Want laten we wel wezen dames, ook wij hebben zo onze persoonlijke voorkeuren. Gelukkig zijn er een aantal basisregels die toch zeker wel negen van de tien keer opgaan in een leuk potje stoeien. Wat mannen willen in bed hebben we daarom voor je op een rijtje gezet. En hiermee scoor je flink veel bonuspunten (aldus de mannen):

1. Een zelfverzekerde vrouw

Een die zeker hoog op het lijstje mag staan is zelfverzekerdheid. De grap is, als jij als vrouw onzeker bent over je billen maar ons dat totaal niet laat merken, dan hebben wij niks gezien. Wij zijn alleen maar overdonderd over het feit dat jij zo goed in je vel zit. En wij worden er alleen maar geiler van. Een vrouw mag dan dus ook zo nu en dan eens flink de leiding nemen. Laat maar zien dat jij ook eens de baas wil spelen, wij vinden het heerlijk.

2. Het uitproberen van nieuwe dingen

We vinden het heerlijk als je openstaat voor nieuwe dingen. Het hoeft niet per se iets heftigs te zijn, maar variatie zo nu en dan is nooit mis. Bedenk een nieuwe positie die jij eens zou willen proberen en vertel het ons. Ook fantasieën mag je gerust met ons delen.

3. Ja, meer blowjobs

Sorry, not sorry. We zijn nu eenmaal fan van een goede blowjob. Hoe langer hoe beter en durf tijdens ook oogcontact te maken. Jullie vergeten het vaak, maar wij vinden het geweldig als jullie ons vanaf daar aankijken.

4. Maak geluid

Wat mannen willen, is dat je het naar je zin hebt. Let wel: Daarbij hoef je niet de hele buurt erbij te schreeuwen. Kreunen betekent zowel dat jij het naar je zin hebt als dat wij goed bezig zijn, altijd een win win. Gillen mag je overigens achterwege laten.

5. Dirty talk met mate

We love dirty talk. Echter ligt dit altijd wel gevoelig. Te ruige dames kunnen soms een afknapper zijn en gemaakt overkomen. Maar fluisteren wat je lekker vindt en hoe je het wil vinden we cool.

6. Laat zien dat je geniet

Dat kan natuurlijk kreunend, maar ook een glimlach is heerlijk om te zien tijdens de seks. We willen het natuurlijk zelf naar ons zin hebben, maar denk echt niet dat we het niet minstens net zo belangrijk vinden dat jullie het naar je zin hebben. Wanneer we jullie het horen zeggen, kreunen of glimlachen, dan weten we dat we goed zitten. En niets zo opwindend als een vrouw die laat zien dat ze aan het genieten is.

7. Wees liefhebbend

Natuurlijk, wat mannen willen is soms een beetje porno. Maar dat geldt net zo goed voor jullie dames. Echter, het betekent niet dat we het altijd zo willen. Het hoeft niet altijd ruw en hard, zacht wordt ook zeker gewaardeerd. Raak ons aan, kus ons, omhels ons. Heb ons lief. Stiekem vinden we dat echt wel eens lekker. En die keer daarna gaan we weer los, right girl?!

Ben je ook benieuwd welke elf onverwachte dingen hij geweldig aan ons vrouwen vindt? Lees het nu.