Leigh van der Poorten
Leigh van der Poorten Gezondheid 7 dec 2015
Leestijd: 2 minuten

Waarom vrouwen die hakken dragen sexy, elegant en goed in bed zijn

Hakken zijn prachtig. Het maakt je langer en het geeft vrouwen een zelfverzekerde en sexy uitstraling. Met hakken aan is de vrouw chic en onafhankelijk. Wat wil je nog meer? Er bestaat geen man die vrouwen op hakken niét aantrekkelijk vindt. Trek je hoge hakken maar weer uit de kast want vrouwen die hakken dragen zijn te gek.

Sexy

Vrouwen met hakken zijn gewoon sexy. Ook mannen vinden vrouwen met hakken aan enorm sexy. Dat bleek uit een onderzoek dat is gedaan om de kracht van hakken de ontdekken. Voor het experiment werden vrouwen met verschillende soorten hakken aan een bar ingestuurd. Guess what? De vrouw met hakken aan werd binnen acht minuten benaderd door een man, terwijl de vrouwen met platte schoenen pas na veertien minuten aandacht kregen.

Het is misschien wel te verklaren doordat wij ons als vrouw meer zelfverzekerd voelen met palen aan. Sexier. Denk maar na, als je sneakers onder je jurkje aan hebt voel je je minder vrouwelijk dan wanneer je prachtige stiletto’s uit de kast hebt gehaald.

Dit geldt al helemaal voor de kleinere vrouwen onder ons die vaak worden gekenmerkt als ‘schattig’. Dan is het toch heerlijk om net even een paar centimeter bovenop je lengte te plakken. Met een paar mooie hoge hakken aan heb je geen last meer van een hoog knuffelgehalte. Jij bent sexy, en de mannen mogen het weten.

Elegant

Werkelijk alles staat beter wanneer je het aftopt met een mooi paar hakken. Je outfit wordt nét een tikje chiquer en je wordt gedwongen om rechtop te lopen. Je beweegt je gracieus en laat het wel uit je hoofd om door de modder te banjeren of om te gaan sloffen. Ook je heupen zwieren net even wat meer heen en weer.

Naast dat het beter staat, krijg je ook nog eens prachtige benen. Je benen lijken namelijk langer door de hakken en je kuiten komen beter uit. Ook dat draagt bij aan je aantrekkelijkheidsfactor. Show some legs girl.

Goed in bed

Naast dat je zelfverzekerd bent wanneer je op je palen rond paradeert, geeft het je ook op een andere manier een fijn gevoel. Naast dat het je lover helemaal gek maakt heeft het ook nog eens direct invloed op je seksleven. Wanneer je als vrouw namelijk hoge hakken draagt, kantelen je bekken. De bekken worden op dezelfde manier gekanteld als wanneer je een orgasme krijgt. Vrouwen hebben hierdoor ontspannen bekken, wat vaak samen gaat met betere seks.

LEES OOK: 7 x waarom je als lange dame écht wel hakken mag dragen en daar verder niemand iets over heeft te zeggen