Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Nog gekker dan je misschien al dacht: dit is er naar verluidt gebeurd tussen Marc-Marie en Aaf

Kregen wij even de schrik van ons leven afgelopen week.. Marc-Marie en Aaf stoppen met hun podcast. En dat vinden we jammer, want hoe leuk was het om naar het gekeuvel van dit duo te luisteren? De hypere en ietwat pessimistische Marc-Marie en de burgerlijke maar hele grappige Aaf zorgen voor de leukste verhalen op de zaterdagochtend. Dat ze opeens stoppen, valt dan ook rauw op ons dak. De twee geven aan ‘nieuwe dingen’ te gaan doen, maar je merkt toch dat er iets niet helemaal pluis is. Wat.. geen idee. En of het echt zo is, ook geen idee. Tot.. zojuist. Yvonne Coldeweijer komt namelijk met een nieuwtje waarin duidelijk wordt dat er inderdaad iets aan de hand zou zijn.

Marc-Marie en Aaf stoppen ermee

‘Jullie horen het waarschijnlijk al aan onze stemmen: dit is de laatste aflevering van Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Ja, je leest het goed: we stoppen ermee. We kijken met enorm veel plezier terug op ruim twee jaar podcasts maken en na ongeveer 150 afleveringen dingen vinden met elkaar, hebben we nu zin in nieuwe dingen’, stond onder het bericht op Instagram wat zij postten om de break bekend te maken.

Wat is er dan gebeurd?

De twee zouden ruzie hebben en dus niet meer samen willen werken. Afgelopen zomer bleek dat ook al het geval te zijn, omdat ze allebei hele andere karakters hebben en ook een andere werkwijze hanteren. Maar, dat is niet de enige reden. Yvonne Coldeweijer (who else) denkt te weten hoe het zit. Op Instagram vertelt zij dat de man van Aaf, Gijs Groenteman, een affaire zou hebben gehad met een columniste van De Volkskrant. Aaf zou hier kortgeleden achtergekomen zijn en Marc-Marie zou toen aangeboden hebben om tijdelijk bij hem te verblijven. Daar moet iets gebeurd zijn, een enorme ruzie, aldus Yvonne. Heel verdrietig, dat wel allemaal.

Instagram LifeofYvonne

Laten we hopen dat de hele situatie wel meevalt.. De podcasts gaan in elk geval wel verder. Marc-Marie gaat verder met Isa Hoes, die Marc-Marie & Isa Vinden Iets gaat heten. Aaf gaat een podcast maken met Lies Visschedijk, die Aaf En Lies Lossen Het Wel Weer Op heet.

Prime Video lanceert Take a Chance: een bizar verhaal over de enge stalker van ABBA’s Agnetha