Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 8 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox gaat voor een rode bob: zien we hier een nieuwe trend?

De 37-jarige Megan Fox heeft een hele stijltransformatie doorgemaakt de afgelopen jaren. Haar relatie met Machine Gun Kelly heeft er wel voor gezorgd dat ze haar meer excentrieke kant heeft omarmd – en die laat ze dan ook graag zien. Momenteel zit ze in haar rode bob-fase en je kunt van alles zeggen, maar ‘t staat haar wel. Bobs lijken sowieso populair te zijn op het moment.

Foxy.

Megan Fox gaat voor een rode bob: zien we hier een nieuwe trend?

En er zit een bijzondere kleurnuance aan dit rood – het wordt red velvet genoemd. Niet knalrood – maar iets zachter met een flinke glans. Zoals fluweel dus. De actrice stond een tijdlang bekend om haar lange, donkere lokken, maar ze experimenteert dus liever met kleur.

De haarstylist heeft een zachtrode kleur gebruikt en dan weer felrode tinten om te accentueren. Looking good!

Trend?

De boblijn is hot. Zeg maar doei tegen je lange lokken, want alle A-listers gaan voor kort en we moeten toegeven: het staat hartstikke goed. Zendaya gaat ook voor korter, voor de teacup boblijn om precies te zijn. Een klassiek theekopje komt natuurlijk met een schoteltje en dat is precies waar deze haarstijl naar refereert. De onderkant van het kapsel staat naar buiten, waardoor de bob een stuk speelser wordt. Past helemaal bij de leeftijd én bij haar karakter. Nou – en als het bij Zendaya past dan is het ook goed genoeg voor ons.

Zelf aan de slag met de teacup bob?

Het is natuurlijk eerst de bedoeling dat je je haar in een bob laat knippen, maar niet té kort want je moet je uiteindes nog krullen. Net boven je schouder is een prima lengte. Dan was je je kapsel en föhn je het droog en doe tegelijkertijd ook wat mousse in je haar. Als je haar helemaal droog is kan je met een krultang of stijltang je uiteindes flippen. Heel easy peasy en je bent zo klaar!

Echt waar: Vrouwen zijn gelukkiger met een minder knappe vent