Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 5 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk: een makkelijke hack om een messy bun te creëren

Het hele idee van een messy bun is dat je er geen moeite voor doet. Maar.. we zullen allemaal wel toegeven dat we af en toe beschamend veel tijd besteden aan het proces zelf. Vaak zit het dan ook nog steeds niet zoals we willen. Gelukkig is TikTok onze redding, want daar zagen wij wel een hele handige tip om zo’n messy bun te maken.

Wij leggen uit hoe dit werkt.

Messy bun

Wij vergelijken de messy bun met een eyeliner. Het zijn creaties die we zelf graag willen rocken maar het is toch moeilijker dan het lijkt. Als het eenmaal lukt ziet het er ook fantastisch uit! In the end is het de tijd en moeite wel waard. Vooral de messy bun is handig voor als je vet haar hebt. Wij kunnen nu allemaal in een mum van tijd deze messy bun creëren na het zien van deze Tiktok-hack. Than u very much, @mariaaiellohair:

@mariaaiellohair

#hairhack #messybuntutorial #messybun #hairhacksandtips #hairbun #springhair #springhairstyle #trending #ScreamItOut #foryou

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Hack

In de video zien we hoe @mariaaiellohair haar haar in een scheiding doet. Met een puntkam scheidt ze de twee voorste plukken van de rest van haar haar. Ze laat die plukken hangen en kamt de rest naar achter. Ze maakt een hoge paardenstaart en draait haar haar vervolgens een paar keer rond. Nu komt het moeilijkste gedeelte: ze pakt een haarclip, doet die in de staart, draait de hele staart in de clip en vouwt de clip vervolgens op haar hoofd. Ze trekt wat haren over de clip heen en voilà, ze heeft een messy bun.

Reacties

Kijkers van de video reageren enthousiast op deze messy bun hack: “ok van alle hacks die ik heb geprobeerd, is deze de beste. dank je…🥰”, reageerde één kijker. Een ander kijker reageerde: “Ik schrijf dit op.”

En nu is het aan jou! Ga jij het proberen?

Met deze prachtige kapsels voor dun haar baal je nooit meer van jouw lokken