Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

‘Michella en Louisa Werken Mee’ is vanaf deze datum te zien bij Videoland

Ben jij fan van een goeie realityserie? Of nou ja.. goed.. fan van realityseries? Dan hebben we goed nieuws voor je: ‘Michella en Louisa Werken Mee’ is vanaf 17 juli te streamen bij Videoland. In dit nieuwe programma gaan de uitgesproken realitysterren aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is. Maar of dat een beetje lukt met de dames erbij..

Michella en Louisa Werken Mee is vanaf deze datum te zien bij Videoland

De opvallende Michella en Louisa hebben extra bekendheid vergaard door mee te doen aan het programma Echte Meisjes In De Jungle, waar het er niet altijd even gezellig aan toeging. Ze zijn beiden niet op het mondje gevallen maar hebben wel veel aan elkaar en vinden het leuk om met elkaar om te gaan. Ze gaan nu aan de slag in verschillende beroepenvelden om te kijken hoe dat is.

First dates zoekt kandidaten

Alle single mannen opgelet! Vind jij het leuk om een datingavontuur aan te gaan op tv? Zo ja, dan hebben we goed nieuwsvoor je. Het programma First Dates (je kent het wel) is namelijk nog op zoek naar heren. Er hebben zich al genoeg dames aangemeld, maar de mannen blijven een beetje achter. Het programma doet daarom nu een oproep op de socials.

“Lieve vrijgezelle mannen van Nederland”, begint haar verhaal Denice. “We hebben echt enorm veel aanmeldingen van vrijgezelle dames, maar jullie blijven een beetje achter. Dus heb jij zin in een leuke date, lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar”, vult barman Victor aan. “Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag.”

Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde en hoe gaat het nu met oud-kandidaten?