Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn ouders geworden op wel hele bijzondere dag

Veel mensen waren al weken in spanning aan het afwachten en het moment is eindelijk gekomen: Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn trotse ouders geworden van hun eerste kindje.

En op een wel hele bijzondere dag.

Mikky Kiemeney bevallen

Volgens Spaanse krant DM zijn Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong deze week op dinsdag trotse ouders geworden van hun eerste kindje. De middenvelder van FC Barcelona was na zijn revalidatie van een blessure weer teruggekeerd bij de selectie, maar ontbrak dinsdag bij de training van de voetbalclub.

Een naam of het geslacht van het kindje is nog niet bekendgemaakt door het koppel. Op beide social media-kanalen is het in ieder geval stil geweest de laatste dagen. Grote kans dat het stel op dit moment rustig van hun nieuwe gezinslid aan het genieten is en groot gelijk hebben ze.

Babynieuws! Boerin Annemiek krijgt een baby

Bijzondere dag

Volgens de Spaanse krant is het kindje van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong op 21 november geboren, een nogal speciale dag. Het rugnummer waarmee Frenkie voetbalt is namelijk nummer 21, dat hij ter nagedachtenis draag aan zijn overleden opa. Die was namelijk ook op de 21ste jarig.

“Ik heb mijn hele familie meegenomen naar mijn presentatie in Barcelona, behalve mijn opa Hans de Jong, mijn vaders vader. Hij is overleden en was op de 21ste jarig. Onbewust is het ook een soort eerbetoon. Hij was een enorme voetbalfan,” zei Frenkie in zijn presentatie als Barça-speler.

Bevestigd

“FC Barcelona heeft toestemming gegeven voor zijn afwezigheid dinsdag en donderdag keerde hij wel weer terug op het trainingsveld”, schrijft het DM. Ook laat de Spaanse krant weten dat ze, ondanks dat het koppel zelf nog niks over de geboorte heeft laten weten op social media, kunnen bevestigen dat Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong afgelopen dinsdag ouders zijn geworden. Dus bij deze: van harte gefeliciteerd!

Verklapt Jade Anna met déze foto wie haar nieuwe liefde is?