Demi Rutten
Demi Rutten Life 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Handig! Lidl verkoopt nu mini-vaatwassers voor op jouw studentenkamer

We weten niet van jou, maar wij kunnen heel veel leukere dingen bedenken om te doen in plaats van afwassen. Niemand wordt er blij van. Gelukkig komt supermarktketen Lidl nu met dé oplossing, namelijk een mini-vaatwasser die perfect in jouw studentenkamer/appartement past.

Ideaal toch?!

Lidl verkoopt mini-vaatwassers

Hoewel veel mensen tegenwoordig verwend zijn en standaard een vaatwasser thuis hebben, is deze luxe niet iedereen gegund. Kleine of oude huizen, appartementen of studentenhuizen hebben vaak geen aansluiting hiervoor, en die aansluiting regelen kan vaak prijzig zijn. Laat staan de kosten van de vaatwasser zelf.

Mini-vaatwasser

Gelukkig komt supermarktketen Lidl nu met dé oplossing, namelijk een mini-vaatwasser. Bij deze vaatwasser van het merk Bomann heb je geen dure aansluiting nodig of veel ruimte, want dit apparaat pas gewoon op je aanrecht.

En nu vraag je je vast af, hoe zit het dan met water? Dat heeft een vaatwasser namelijk nodig om je servies schoon te maken (duh). Nou, bij deze vaatwasser zit een reservoir waar 5 liter water in kan. Je hoeft dus alleen dit reservoir aan te vullen voordat je het apparaat aanzet. Klinkt ideaal toch?

mini-vaatwasser lidl
@lidl

De mini-vaatwasser is natuurlijk, zoals de naam al zegt, mini. Je kunt er dus niet superveel in kwijt, maar het is genoeg voor iemand die alleen woont, met zijn tweeën of een studentenkamer.

Koopje

De mini-vaatwasser is 42 centimeter bij 43,5 centimeter bij 43,5 centimeter, lekker compact dus. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want het apparaat kost maar €279,00. Waar wacht je nog op?! Je kunt de mini-vaatwasser bestellen in de webshop van Lidl.

Meer handige hacks en weetjes