Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 7 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Huh? Er zat een montagefout in de laatste aflevering van Expeditie Robinson

Kijkers zaten zondagavond klaar om naar een nieuwe aflevering Expeditie Robinson te kijken. Tijdens de proef op Winnaarseiland zagen we hoe Do de proef won en hierdoor een plek in de halve finale bemachtigde. Maar de uitkomst van de proef klopte helemaal niet.

Hoe zit het nou? RTL reageert op dit voorval.

Foute uitkomst voor Do tijdens proef

Eerder pakte Do als de winst in haar eigen kamp door het woord ‘Formatie’ te maken. Later op die dag wist ze ook de winst te pakken op Winnaarseiland. Ze loste de puzzel het snelst op, ondanks alle emotionele afleidingen waar de drie spelers mee te maken kregen.

Tijdens het eindshot van haar puzzel bleek de uitkomst helemaal niet te kloppen. Huh?! Speelde Do vals? Of was het toch een montagefout?

Montagefout tijdens Expeditie Robinson

Op Twitter gingen er allemaal complottheorieën rond. Gister besloot RTL hier een einde aan te maken. Volgens hen was het gewoon een montagefout en heeft Do zeker haar plekje in de halve finale in Expeditie Robinson verdient. ‘Dit was niet Do haar laatste uitkomst, maar toch is per ongeluk dit shot gebruikt. We begrijpen de verwarring, maar het gaat hier dus om een montagefout’, vertelt de woordvoerder van RTL.

Wij kunnen niet wachten op de volgende aflevering van Expeditie Robinson, zodat we kunnen zien wie er op het andere eiland naar de halve finale gaat.

Emotionele proef zorgt voor tranen bij deelnemers Expeditie Robinson