Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Waar is dat feestje?! Mysteryland komt eindelijk terug en kondigt grootste event ooit aan

Vanavond worden er weer nieuwe versoepelingen aangekondigd en we hopen dat de coronamaatregelen nu dan echt voor eens en voor altijd verleden tijd zijn. Hoog tijd voor een feestje, toch? We hebben (helaas) veel festivals moeten missen, maar Mysteryland laat vandaag weten terug te komen met de grootste editie OOIT! Wat een nieuws.

Met wie ga jij?!

Zo sluit jij de zomer af

Ben jij al eens op Mysteryland geweest? Het is het langstlopende festival ter wereld (!) en het is en echte ervaring. Mysteryland zet dit jaar weer alles op alles om bezoekers de meest unieke festival ervaring ooit te bezorgen. Het festival staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer en keert van 26 t/m 28 augustus beter en groter dan ooit tevoren terug naar Haarlemmermeer. Met 6.500 extra plaatsen op de camping belooft deze 27e editie van het festival de grootste editie ooit te worden! Als de maatregelen tegen die tijd het toelaten natuurlijk.

De iconische stages zullen variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art sounds en worden ook dit jaar weer gehost door de grootste namen in de scene. Echt zo’n heerlijk festival waar je de hele dag samen met vriendinnen kunt vertoeven. Voor ieder wat wils en je raakt niet uitgekeken.

Wat kan je verwachten? Grote internationale hosts zoals Q-dance, Carl Cox presents Awesome Soundwave, Vunzige Deuntjes en Thunderdome maar ook lokale hostingpartners zoals Lovelee, Wassarette en Funky Town zorgen voor een echt feestje.

Mysteryland
Bron: Mysteryland / Wearespark

Eindelijk weer terug

Milan Raven, managing director van ID&T Events: “Wij kunnen niet wachten om eindelijk weer mensen mogen verwelkomen in de wereld van Mysteryland. Onze programmeurs en creatieven hebben dit jaar noodgedwongen langer de tijd gehad om te creëren, waardoor er nog meer liefde en aandacht is besteed aan de wereld die onze bezoekers in augustus binnenstappen. We komen groter en beter dan ooit tevoren terug en kijken uit naar een magistrale afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen op Mysteryland.”

Wil jij dit feestje niet missen? Snappen we. Registreren voor tickets kan tot 21 februari 12:00u via mysteryland.com en De pre-sale met de laatste vrijgekomen tickets gaat op 22 februari om 12:00u in de verkoop.

En nu maar hopen dat Corona héél ver weg blijft.

5x festivalproof haarinspiratie voor het eerste festival of een feestje in de tuin