Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

WOW! De 90’s haarroller-trend is terug en het resultaat is geweldig

Onze TikTok-feed staat er vol mee: de haarrollers. Ja we zijn serieus, deze ronde haaraccessoires die erg populair waren in de 90’s wordt weer volop gebruikt. Zo gek is het niet, want ze zijn relatief goedkoop en ze zorgen ook nog voor krullen zonder hitte. Wat betekent dat we elke dag ons haar kunnen krullen, zonder dat je haar schaadt.

En wow, wat een fantastisch resultaat geven de rollers.

TikTok trend

Verschillende TikTokkers laten in video’s zien hoe ze hun rollers eruit halen. Deze video’s worden overspoeld met vragen als “Hoelang laat je ze in, want mijn haar ziet er niet zo uit” en “welke soort rollers gebruik je?”

Tiktokker @acquiredstyle is gelukkig zo aardig geweest om ons op weg te helpen door deze vragen te beantwoorden. Ook laat ze zien hoe ze het zelf doet.

Het enige wat je nodig hebt zijn rollers, een föhn en een ronde föhnborstel.

@acquiredstyle

Reply to @ameliezilber Hope this helps!! My rollers are from @luxyhair you can use my code ACQUIREDSTYLE for $$ of this Xmas! #salonblowoutathome

♬ original sound – ACQUIRED STYLE

Het is belangrijk om te onthouden dat je haar dus niet helemaal droog moet zijn, dat je eerst een pluk föhnt en een twist maakt met de föhnborstel en vervolgens de roller in je haar doet. Het allerbelangrijkste is, zoals de TikTokker ook zegt, dat je je haar strak om de roller heen ‘rolt’. Dit doe je door te rollen en te trekken en dit steeds opnieuw tot dat je op de helft van je haar bent, dan pas mag je hem doorrollen.

Voor dat ze de roller in deed zagen we die speciale ‘twist’. Ging dat iets te snel? Gelukkig laat ze ook in een aparte video zien hoe ze dit doet.

@acquiredstyle

Reply to @scarymary001 twist the brush a few times, hold with heat, and flip 👏

♬ original sound – pradasaint

Lang hoef je de rollers ook niet in te houden.. de TikTokker adviseert ons 10 minuten. Maar hoe langer hoe beter natuurlijk!

@acquiredstyle

The secret to roller success #hairrollers #hairtutorial #salonblowoutathome

♬ original sound – ACQUIRED STYLE

Nu is het aan jou om het uit te proberen! Nog meer tips en voorbeelden nodig? Volg @acquiredstyle op TikTok.

Déze 5 beautyproducten gingen allemaal viral op TikTok (en terecht)