Renée
Renée Love & Seks 23 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Wij weten na hoeveel dates een man serieus met je is

Je ziet je prins op het witte paard al een tijdje en je vraagt je af hoe leuk hij jou nu écht vindt. In plaats van het aan hemzelf te vragen – want, eng en confronterend – analyseer je samen met je vriendinnen wat nu precies de status is. Vanaf nu is het laatstgenoemde verleden tijd.

Wanneer is een man nu eigenlijk serieus met je? Natuurlijk kun je niet alle prinsen over één kam scheren, maar er zijn wel signalen waaraan jij kunt herkennen dat je de juiste vent aan de haak hebt geslagen. Of aan het binnenhalen bent.

Na zoveel dates is een man serieus met je

Als jij je weer met je hele ziel en zaligheid in het datecircuit begeeft is er een moment waarop je weet dat een man serieus is met jou. Volgens een onderzoek van Time Out, dat wereldwijd werd uitgevoerd onder 11.000 mensen, hebben stelletjes na gemiddeld zes dates alleen nog maar oog voor elkaar en is er geen ruimte om te daten met anderen.

Ben je na zes dates nog steeds aan het twijfelen aan zijn gevoelens voor jou? Dan helpt dit je:

1. Vraag hem hoe het zit

Waarom is hij degene die dit gesprek moet beginnen? Als jij wil weten waar je aan toe bent, is de oplossing heel simpel. Vertel hem hoe jij je voelt over waar jullie mee bezig zijn en vraag hoe hij erin staat.

Zo weet je snel genoeg of jullie allebei op dezelfde romantische lijn zitten. Als je twijfelt of je met een jongen of een man te maken hebt kun je hier de verschillen teruglezen.

2. Geef je hem de juiste signalen?

Bepaal voor jezelf of je spelletjes wil spelen, maar onthoud dat je hem ook de juiste signalen hoort te geven als je wil dat het meer wordt tussen jullie. Dus stop met het hard to get zijn en stel je open. Na zes dates kan dat heus wel.

3. Stel hem voor aan je vriendinnen

Er is vast een moment waarop je met je vriendinnen afspreekt en je jouw potentiële lover kunt voorstellen. Aan zijn reactie merk je dan heel goed of hij je ziet als scharrel of relatiemateriaal.

Kan hij niet wachten om de belangrijkste mensen in je leven te ontmoeten? Dan is het bingo.

Doe meteen wat inspiratie op voor jullie volgende date:

Laat het daten maar aan jou over want met deze ideeën sla jij iedere man aan de haak

Mic