Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Natural beauty: 5x natuurlijke skin-boosters om aan je routine toe te voegen

Een goede huidverzorgingsroutine is een must. Er bestaan heel wat producten, dus het is heel normaal als je door de bomen het bos niet meer ziet. Waarom zou je bijvoorbeeld een booster toe willen voegen aan je routine? Well, dat heeft alles te maken met de aanpak van specifiekere problemen. Daarnaast zijn (natuurlijke) boosters niet “zwaar”, waardoor je het makkelijk kan combineren met andere producten.

Of je je booster nou mengt met een andere crème, serum óf direct aanbrengt op je huid: het is een fijne toevoeging aan je routine.

Natuurlijke boosters

Omdat je huid alle liefde en aandacht verdient, kan je overwegen om te kiezen voor natuurlijke skin-boosters. Je huid is immers het grootste orgaan in je lichaam. Wij zetten onze favoriete skin-boosters op een rij. Gebruik ze als extra intensieve verzorging.

1. The Ritual of Namaste – €19,90

Rituals heeft deze maand vijf lichte, zeer geconcentreerde Natural Boosters gelanceerd. De nieuwe boosters zijn ontwikkeld voor specifieke huidproblemen. Wil je bijvoorbeeld de stevigheid en elasticiteit van je huid verbeteren? Dan is de Peptides Natural Booster je go-to. Of ben je op zoek naar een natuurlijke vervanger van retinol? Dan is de Bakuchiol Natural Booster geschikt.

The Ritual of Namaste

2. Natuurlijke booster van Evolve Beauty – €34,00

Deze natuurlijke booster van Evolve Beauty bevat bio-retinol en vitamine C. Als je last hebt van een doffe en vermoeide huid, zal je zien wat deze booster met je huid doet: het straalt weer binnen no-time.

natuurlijke booster
Evolve Beauty

3. S5 Skincare Replenish Serum – €59

Wie wil nou geen zachte en soepele huid? Met deze natuurlijke booster krijg je dat resultaat én wordt celvernieuwing gestimuleerd. De ingrediënten? Biologische duindoornolie, granaatappelolie, rozenbottelolie en arganolie.

natuurlijke booster

4. BYBI Buriti Booster – €15,95

Deze natuurlijke booster staat niet alleen leuk in je badkamer door het kekke kleurtje, maar heeft ook nog eens een ingrediëntenlijst waar je alleen maar vrolijk van wordt. Citroengras, geranium en jasmijn zorgen voor een stimulatie van de celvernieuwing en helpen om tekenen van littekens en hyperpigmentatie te vervagen. Do we need to say more?

Zalando

5. SMPL Boosting Serum – €49

Een vitamineshot in een potje, zo moet je dit serum van SMPL zien. Natuurlijk en volledig biologisch, kon dit serum niet missen in ons lijstje met natuurlijke boosters. Het stimuleert celvernieuwing, vermindert droogtelijntjes en brengt je huid terug in balans. All we need.