Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Negin Mirsalehi onthult geslacht baby in lieve video op Instagram

Onderneemster Negin Mirsalehi en haar verloofde Maurits Stibbe maakten onlangs bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. De twee zijn dolgelukkig maar lieten ook weten dat het zwanger worden niet vanzelf ging en dat ze een lastige en onzekere tijd achter de rug hebben. Gisteren onthulden ze in in een lieve video op Instagram het geslacht van het kindje.

Negin Mirsalehi zwanger

Negin en Maurits hebben al jaren een sterke kinderwens en aan het begin van de pandemie in 2020 besloten ze om ‘het te gaan proberen’. Al snel bleek dat het zwanger worden niet zo makkelijk zou gaan als gedacht. Negin nam contact op met een vruchtbaarheidsarts in Los Angelos en die vertelde haar dat ze dicht bij de menopauze zat en dat ze nog maar heel erg weinig eitjes had. Ook zou dit aantal eitjes nooit meer toenemen, volgens die dokter.

Toch bleven Negin en Maurits hoopvol en zijn ze uiteindelijk bij een Belgische arts terecht gekomen en hebben ze verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen (zoals IVF) geprobeerd. Uiteindelijk liet Negin ook nog haar eileiders ‘open’ spuiten in de hoop dat dit de kans op een zwangerschap zou vergroten, maar ook dit had niet het gewenste resultaat. Toch werd Negin niet veel later alsnog op een natuurlijke manier zwanger.

Bekijk het emotionele verhaal van Negin hieronder:

Het is een..

Gisteren deelden de aanstaande ouders een lieve video op Instagram waarin ze het geslacht van het baby’tje bekend maken:

It’s a boy! In de video is te zien hoe de twee allebei een confettikanon vasthouden. Negin schiet blauwe confetti de lucht in en dat betekent dat het een jongetje wordt. Ook kan ze rekenen op veel positieve reacties. Zo reageert Anna Nooshin met: “Ahhhhhh sooo sweeeet ❤️” en influencer en moeder Kenza Zouiten met: “Congratulations 😍😍😍”

Droom je wel eens dat je zwanger bent? Dit is wat het betekent