Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 6 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

New Balance komt met 550’s in de kleur van 2023 en ze zijn nog verkrijgbaar in alle maten

Sneakerliefhebbers houd je vast, want wij hebben goed nieuws voor je. New Balance komt namelijk met een nieuwe colourway van de populaire 550’s en het is dé kleur van 2023. Het beste aan alles? Ze zijn gewoon nog beschikbaar in alle maten.

En alle sneakerfanaten weten dat dit een zeldzame situatie is.

New Balance komt met 550’s in de kleur van 2023: cream

Maak kennis met de crème New Balance, helemaal gehuld in de kleur van 2023. Wij snappen wel waarom deze kleur zo populair is: hij is net zo makkelijk te combineren als wit, maar een stuk minder saai. De colourway van de schoen heeft een aantrekkelijke naam gekregen: Sea salt met macadamia nut en white.

Dit zijn toch parels? De sneakers zijn gemaakt van leer en suède, en hebben een rubberen zool. Een goede spray voordat je ze gaat dragen is daarom wel aan te raden.

New Balance 550 sneaker sea salt met macadamia nut en white – €160

 

Wij zijn fan van de sneaker en hopen dat New Balance met veel verschillende kleuren komt.

Onze favoriete outfits met de 550’s

Menig modeliefhebber heeft een paar New Balance 550’s in haar kast staan. Heb jij ze ook, maar heb je geen idee hoe je ze kan stylen? Wij zetten onze favoriete looks met de populaire sneaker voor je op een rij.

Influencer Nicole Zwolan draagt de 550’s met een classy zwarte outfit, maar hieronder zien we dat het de schoenen met een trenchcoat ook enorm leuk staan.

Of wat dacht je van een joggingpak met de 550 sneakers eronder?