Big news! Er komt een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch

Op dit moment missen we echt een goed reality-programma. Love Island is afgelopen, Temptation Island nog niet begonnen – dus dit nieuws klinkt ons als muziek in de oren. Het is inmiddels al weer even geleden, maar er komt een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch aan.

Wij zijn heel benieuwd.

Nieuw seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, maar MVT is wel opzoek naar nieuwe singles. Dat is toch een goed teken? Wij denken dat dat betekend dat we binnenkort wel opnames kunnen verwachten. Wat betekend dat een nieuw seizoen helemaal niet meer zover weg is.

We verwachten het nieuwe seizoen van Ex on the Beach in het voorjaar van 2021.

MTV doet een oproep voor Ex on the Beach

Op de website van MTV werd afgelopen week deze oproep geplaatst. Hieruit blijkt dat er heel waarschijnlijk weer een nieuw seizoen komt. Met deze tekst probeert MTV singles aan te spreken om zich aan te melden voor dit nieuwe seizoen.

“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, waar zijn de meest gevreesde exen van België en Nederland? Of de Tablet of Terror nog genoeg batterij heeft voor een nieuw seizoen laten we even in het midden, maar toch zijn we nieuwsgierig; welke sexy singles staan open voor het volgende hoofdstuk van dit paradijselijke avontuur? Denk jij dat je alle hell-dates, drama en gevreesde exen aan kan? Of ben jij misschien helemaal klaar voor dé ultieme summer love?”

Wij houden je niet tegen, als je je wilt aanmelden voor het nieuwe seizoen kan dat via deze link.

Ook op Instagram en Facebook doet MTV een oproep voor singles voor een nieuw seizoen van Ex on the Beach.

🔥SEXY SINGLES GEZOCHT🔥*TAG DE GESCHIKTE DEELNEMER!*Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het…

Posted by Ex on the Beach: Double Dutch on Sunday, November 22, 2020

Wel al: Temptation Island: Love or Leave

Hoewel we nog een tijdje moeten wachten op Ex on The Beach is het nog een paar dagen wachten tot een nieuw seizoen van Temptation Island. Als je je alvast voor wilt bereiden kan je de vier koppels, alle mannelijke en de vrouwelijke singels alvast stalken. Zodat je vol voorbereid aan een nieuw seizoen kan beginnen.

Het nieuwe seizoen zal op 26 november 2020 op Videoland te zien zijn. Dan kan je meteen 2 van de 13 aflevering bekijken. Voor de andere afleveringen moet je elke week weer geduld hebben.

Reageer op artikel:
Big news! Er komt een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch
Sluiten