Emma Toussain
Emma Toussain Mode 11 aug 2023
Leestijd: 1 minuut

Er zijn dus nog heel veel leuke lage Nike Dunks te koop

Wij houden van mooie sneakers, ‘t enige nadeel is dat de beste items vaak al heel snel uitverkocht zijn. Echt tijd om na te denken over je aankoop heb je dan niet. Maar.. na even zoeken zijn we erachter gekomen dat Nike nog een aantal hele toffe items in stock heeft.

Graag gedaan!

Nike Dunk Low wit/grijs

Kijk deze parels op de website van Nike.. hoe tof zijn ze? Maar €119,99 en er zijn nog een aantal maten beschikbaar, maar mocht je maat 38.5 (of minder) hebben, heb je geluk!

Nike
Nike

Nike Dunk Low groen/crème

Deze iconische schoenen staan ook leuk onder elke outfit en wij worden helemaal wild van ‘t idee dat we dit zo makkelijk kunnen stijlen onder onze favoriete outfits. Maar €109,99! 😱

Nike
Nike

Nike Dunk Low zwart/wit

Met deze kleurencombinatie kan je ook nooit fout gaan. Zelfs onder de meest kleurrijke broek kan je dit paartje kwijt, zonder dat je te veel hoeft na te denken. Classic. Ook voor dit paartje leg je €119,99 neer en dat valt hartstikke mee.

Nike
Nike

Streetstyle 🤝 sneakers 🤝 CPHFW

Zeg je sneakers, zeg je streetstyle. Copenhagen Fashion Week is in volle gang en dat houdt in dat we overspoeld worden met de mooiste, meest kleurrijke en creatieve outfits, zowel op als rondom de catwalks. Want, waar de designers die deze week hun collectie showen al maanden bezig zijn met het creëren ervan, hebben ook de genodigden flink uitgepakt. En dat is niet voor niks. De streetstyle blijkt sinds jaar en dag eigenlijk net zo belangrijk te zijn voor het modebeeld van de seizoenen die komen. Zeker het bekijken waard dus, wij houden daar wel van. Dit zijn onze favorieten van de eerste dagen van CPHFW SS24.

Drinken op Lowlands: welke hittebestendige drankjes neem je mee naar de camping?