Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 6 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Nikkie de Jager bedrogen tijdens werkevent: ‘Met een andere influencer’

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, is momenteel hartstikke gelukkig met haar man Dylan Drossaers. In een YouTube video deelt ze dat ze in haar verleden minder geluk in de liefde heeft gehad en hierover onthult ze een bizar detail.

Dus ff voor de duidelijkheid: Nikkie is nog heel gelukkig met haar man Dylan.

Nikkie Tutorials en haar vreemdgaande ex

Omdat Nikkie inmiddels vijftien jaar onderdeel van de YouTube community is, besloot ze om een speciale video te maken. Hierin beantwoordt ze vragen van kijkers en dat wordt uiteindelijk best juicy. Zo vertelt Nikkie dat het haar Power of Makeup-video’s zijn die haar internationaal bekend hebben gemaakt. Hierdoor heeft ze celebs als Adele en Kim Kardashian mogen opmaken en wordt ze ook uitgenodigd voor leuke PR-reisjes en precies daarover onthult ze een interessant feitje.

PR-reisjes

“Ik denk dat iedereen het inmiddels wel weet, maar Jeffree Star en ik kregen enorme ruzie tijdens onze trip naar Necker Island. Inmiddels is het weer goed tussen ons, maar ik zal het nooit vergeten”, vertelt de make-up goeroe. Ook onthult ze dat ze tijdens een van de reisjes zó dronken was geworden dat ze moest overgeven in de keuken. “Gelukkig heeft niemand het gezien en daarna ben ik weggerend. Ik weet niet wie het heeft opgeruimd, maar ik in elk geval niet”, lacht ze.

Vreemdgaan

Nikkie is nog lang niet uitgepraat over haar reisjes en vertelt ook over een van haar minst leuke herinneringen aan een tripje. Zo nam ze haar ex ook wel eens mee op een van haar reisjes. “Ik betrapte hem met een andere influencer… in de badkamer”, biecht ze op. “Ik denk niet dat ik dit ooit verteld heb.” Ook haar huidige lover Dylan wist dit nog niet. “Ik wist gelijk dat het voorbij was tussen ons. Enkele weken later gingen we ook uit elkaar”, vertelt Nikkie. Over welke ex Nikkie het heeft, vertelt ze niet. Gelukkig is ze momenteel wel helemaal happy in love. In september 2022 stapte ze namelijk nog in het huwelijksbootje met Dylan.

Netflix onthult het bizar hoge bedrag wat deelnemers van realityshow Squid Game: The Challenge kunnen winnen