Demi Rutten
Demi Rutten Life 25 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Té lekker: deze no bake Rolo taart wil je proberen

Als er iets is wat we massaal zijn gaan doen tijdens de lockdown, is het wel dat we van bakken zijn gaan houden. Het is misschien niet altijd even goed voor de lijn, maar who cares? We zitten toch vooral binnen en onze meest gedragen outfit is een joggingbroek en oversized trui. Op ons figuur letten komt later wel weer. Wij hebben een superlekker recept voor je om te proberen, namelijk de no bake Rolo taart. Klinkt yummie toch?

Deze kost jou weinig tijd en moeite maar is megalekker. 😉

De no bake Rolo taart

Dit taartrecept van receptenwebsite Oh My Foodness is alles wat je wil tijdens deze lockdown. Er zitten chocolate chip cookies in, karamel, fudge en chocola. Beter kan niet toch? De perfecte feel good taart voor tijdens het Netflixen of lekker in het zonnetje in de tuin.

Simpel recept

Zoals de naam al zegt, hoef je deze taart niet te bakken. Ook makkelijk dus als je even geen oven tot je beschikking hebt. Volgens het recept ben je 15 minuten bezig met het bereiden van de taart, maar moet je wel even 2 uur wachten want de taart moet in de koelkast (het no bake gedeelte dus).

Wat je nodig hebt:

  1. 300 gram chocolate chip cookies
  2. 125 gram ongezouten roomboter
  3. 1 pot Bebogeen (caramelpasta)
  4. 250 gram pure chocola
  5. 300 milliliter slagroom
  6. 200 gram Rolo’s
  7. Fudge blokjes/mini karamelblokjes
  8. Snufje zout

Ook heb je een taartvorm van ongeveer 30cm doorsnede nodig en een keukenmachine/blender. Lees hier verder hoe je de taart maakt. Oh My Foodness heeft meerdere simpele en lekkere recepten op haar pagina staan, dus zeker het kijken waard.

Meer recepten