Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Noah Lalonde uit de nieuwe Netflix-show ‘My Life With The Walter Boys’

Fan van teen drama series? Dan moet je My Life With The Walter Boys echt zien. Het gaat om een meisje genaamd Jackie, dat door verschrikkelijke omstandigheden op een boerderij gaat wonen met héél veel jongens. Acteur Noah Lalonde speelt de rol van knappe en onbereikbare broer. Wie is deze vent?

My Life With The Walter Boys

Deze serie volgt de vijftienjarige Jackie Howard uit Manhattan,  nadat ze haar vader, moeder en zus verloor bij een tragisch ongeval. Jackie laat haar bevoorrechte en goede leven in New York achter zich en verhuist naar het platteland van Colorado om bij haar voogd te zijn: de beste vriendin van haar moeder, die samen met haar man George tien kinderen opvoedt. The Walter Boys.

Netflix© 2023
Netflix © 2023

Jackie moet natuurlijk enorm wennen op het platteland, maar ze is vastberaden om haar droom waar te maken: studeren aan de universiteit van Princeton. Toch wordt ze wel wat afgeleid door twee van die broers, Alex en Cole.

Cole speelt de oudere en onbereikbare broer. Beetje niveau asshole, maar knap is ‘ie wel. Wie is deze acteur? Maak kennis met Noah Lalonde.

Noah Lalonde

De blonde acteur is 25 jaar oud, geboren in 1998.

Wil je ‘m volgen op Instagram? Dat kan hieronder:

Ook vertelt hij meer over waarom hij deze rol zo graag wilde spelen: “Wat mij aantrok in de rol van Cole, was dat zijn eraringen heel erg lijken op gebeurtenissen uit mijn eigen leven. Toen ik die eerste maanden stopte met hockeyen moest ik daarna mijn identiteit herontdekken,” vertelde Noah tijdens een interview.

Je moet je serie maar kijken, om te snappen wat hij bedoelt.

Misschien heb je ‘m wel eens eerder voorbij zien komen: ook heeft hij gespeeld in Criminal Minds en in Deer Camp ’86. Maar dit is toch wel zijn eerste grote rol, en meteen een goeie.

Beter slapen door een krekel na te doen? Duizenden TikTokkers zweren erbij