Redactie
Redactie Confession 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Noor (24): ‘Mijn vriend laat mijn pikante foto’s aan zijn vrienden zien’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Noor* over haar situatie.

Hoi Noor, vertel!

“Tsja, waar moet ik beginnen. Ik heb nu ongeveer twee jaar een relatie met een hele leuke jongen. Hij is lief, zorgt goed voor me, houdt rekening met me en ook hebben we alle twee nog ons eigen leven. Klinkt in mijn ogen als een gezonde relatie, maar er is toch iets wat ik vervelend vind. Ik stuur mijn vriend wel eens spannende foto’s, in lingerie of naakt. Ik zorg wel dat mijn hoofd er niet op staat, maar het idee is voor hem al heel erg spannend. Hij reist veel voor zijn werk en daarom vind ik het leuk om op deze manier contact te hebben af en toe.”

Lijkt ons ook niks mis mee, wat is er dan aan de hand?

“Nu ben ik er dus achtergekomen dat hij deze foto’s soms wel eens aan zijn vrienden laat zien. Ik denk meer uit trots, maar toch voel ik me hier totaal ongemakkelijk bij. Dit is alleen voor hem.. laatst vertelde een van zijn vrienden me op een feestje dat dat ‘ene rode setje me wel heel goed stond’. Ik moest toen hard nadenken, maar ik had een aantal dagen ervoor een foto in rode lingerie naar mijn vriend gestuurd.

Ik weet niet of hij het in real life laat zien of dat hij het doorstuurt in de groepsapp, maar ik weet wel dat ik het hier eens even goed over moet hebben. Wat als het uitgaat en al die vrienden hebben die foto’s nog? Of wat als hij échte naaktfoto’s laat zien? Hij komt over een aantal dagen weer terug van een werkreisje, dan zal ik hem toch moeten confronteren.”

OMG! Door deze TikTok-hack passen jouw wijnglazen makkelijk in je vaatwasser