Yasmine Esser
Yasmine Esser Food 28 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

OMG! De McDonald’s Gold card bestaat en je kunt er gratis eten mee krijgen

Stel je voor dat je je hele leven lang gratis hamburgers, Big Mac’s, milkshakes en happy meals zou kunnen krijgen. Nou, die droom zou zomaar eens uit kunnen komen. McDonalds heeft namelijk Gold cards en die wil je sowieso bemachtigen.
Dat de Gold cards zouden bestaan was al langer een gerucht. Alleen het bedrijf van de grote M ontkende altijd in alle toonaarden. Maar nu is er bewijs gevonden dat de kaarten echt bestaan en dat is fantastisch nieuws voor alle Mac-lovers.

Hebben, hebben, hebben, die gold card

Je krijgt het gouden pasje helaas niet zomaar. Je moet er of een beroemdheid voor zijn, of een mooie heldendaad voor hebben verricht. Zo heeft Bill Gates het felbegeerde pasje. Ook heeft een man die zijn Big Mac achter liet om een vrouw te helpen, een Gold card. Hoeveel pasjes er precies in omloop zijn is niet bekend.

Met de kaart kun je gratis eten bij de fast food keten. Hoe lang, dat verschilt per kaart. Van een bepaalde periode tot je hele leven lang.

Mocht je je nog schuldig voelen over je bezoekje aan de Mac, lees dan dit even: Hé? McDonalds wordt gezonder en we hebben het niet eens door