Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 27 okt 2016
Leestijd: 3 minuten

OMG! Wij vrouwen kunnen een orgasme van 15 minuten krijgen en dít is hoe

Nee, je leest het niet verkeerd. Volgens Timothy Ferris, autheur van het boek ‘4-Hour Body’, kunnen wij vrouwen maar liefst vijftien minuten lang klaarkomen. En hoe bizar het ook klinkt, het schijnt de waarheid te zijn. Met dit weer hoef je toch nergens naartoe, dus grijp je lover, doe de deur op slot, de gordijnen dicht en genieten maar:

Voor je begint

Zorg dat je manlief zijn nagels heeft geknipt en jij naar de wc bent geweest.

Stap 1

Doe je kleren uit en ga op je rug op bed liggen. Je kunt een kussen onder je hoofd/nek leggen. Buig je knieën en spreid je benen. Plaats je voetzolen tegen elkaar aan zodat je in een soort vlinderhouding ligt. Mocht je niet lekker liggen, plaats dan wat kussens onder je knieën.

Check even met vriendlief of hij je liever vingert met links of met rechts. Als hij rechtshandig is, mag hij aan je linkerkant komen zitten, als hij linkshandig is mag hij aan je rechterkant komen zitten op minimaal twee kussens. Voor dit voorbeeld doen we even alsof hij rechtshandig is. Hij zit dan aan jouw linkerkant op twee kussens. Zijn rechterbeen moet hij over je lichaam heen plaatsen (knie gebogen) en zijn voet plat op het matras neerzetten aan jouw rechterkant (omgedraaide cowgirl positie alleen dan zit hij niet op je, maar naast je).

Stap 2

Zijn linkerhand mag hij onder je billen doen. Zijn pink- en ringvinger onder je linkerbil, zijn middel- en wijsvinger onder je rechterbil en zijn duim tegen (niet in!) de rand van je vagina. Met zijn rechterhand moet hij je schaamlippen spreiden, en met zijn duim je clitorishoed (het velletje over je clitoris) naar achter trekken.

Stap 3

Nu moet hij doen alsof hij recht tussen je benen zou liggen en naar je clitoris zou kijken alsof het een klokje is, en dan vindt hij op 1 uur een kleine ruimte tussen je clitoris en je clitorishoed. Met zijn wijsvinger mag hij je daar zachtjes binnen te strelen met langzame bewegingen en weinig druk. Dit kan hij het beste met de bovenkant van het topje van zijn vinger doen in plaats de onderkant (vandaar dat het belangrijk is dat hij zijn nagels heeft geknipt) omdat hij hier het meest zachtjes mee kan doen.

Stap 4

Als hij het plekje heeft gevonden en je zachtjes aan het strelen is, moet hij dit vijftien minuten volhouden. Om de twee á drie minuten moet hij het tempo iets veranderen. Het zal gevoelig en intens zijn dus vraag hem in ieder geval rustig te beginnen en echt heel zachtjes te doen. Na een tijdje ga je het intense gevoel ervaren. Mochten de samentrekkingen van je spieren door het klaarkomen te heftig zijn, adem dan diep in en geef een beetje druk naar buiten (alsof je moet plassen, alleen plas je niet echt omdat je net naar de wc bent geweest).

Stap 5

Als de vijftien intense minuten voorbij zijn moet hij de sessie eindigen met ‘grounding’. Hij moet zijn twee handen over elkaar heen leggen en druk zetten op je schaambeen en zijn handen naar boven drukken (richting je hoofd). Je kunt dit vergelijken met de bewegingen die ze uitvoeren tijdens een reanimatie alleen dan bij je schaamstreek. Hij mag hier flink druk zetten, want dat schijnt het allerlekkerste effect te geven.

De autheur van dit boek schijnt het zelf uitgeprobeerd te hebben en samen met seksuologen te hebben aangescherpt net zolang er echt een manier was om vijftien minuten klaar te komen. Have fun and thank us later.