Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love & Seks 30 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Met deze 6 moves in bed heeft hij een onvergetelijke nacht

Wil jij je lover graag een onvergetelijke nacht bezorgen? Dan komt Beautify to the rescue. Dit zijn dé tips om de nacht van je dromen te beleven. Ook voor je partner.

Onvergetelijke nacht

Je hebt van sweet memories aan die geweldige vakanties inclusief hete nachten. Goed nieuws: die kun je thuis ook gewoon beleven. En wel met deze tips.

1. Doe het alleen als je zelf in de mood bent

Oké, anderen vertellen je misschien dat je maar zin moet maken, maar dat zal altijd anders zijn dan dat je zélf wilt. Ze zeggen immers niet voor niets dat als je echt iets wilt, het hoe dan ook lukt. Dat geldt ook voor seks. Als jij er zin in hebt zal hij dat aan alles merken en dat windt hem alleen nog maar meer op. Het fijne hiervan? Je hoeft zelf bar weinig moeite te doen behalve er oprecht zin in hebben. 1-0 voor jou.

2. Mannen houden wél van lingerie

Het is waar dat mannen misschien niet zien of je een nieuw setje hebt, inderdaad een roeseltje meer of minder valt hem niet op. Eveneens of het donkerblauw of zwart is. Máár mannen houden wel van mooie lingerie en denk daarom niet: ´Ik doe de moeite niet want het maakt hem niet uit.´ Mannen zijn namelijk meer dan wie dan ook visueel ingesteld. Trek een broekje aan waar je billen nog mooier in uitkomen of die ene bh die je borsten ronder doen lijken. Uiteraard doen stockings en jarretels het ook altijd goed.

3. Verras hem

Trek je trenchcoat over je lingerie en ga naar zijn huis. Misschien vind je dit een beetje te veel theater, maar voor hem is het levensecht (duh, is het ook). Je loopt wel kans dat hij dit niet voor zichzelf kan houden en trots vertelt aan zijn vrienden dat jij dit hebt gedaan maar ach, ook fijn voor je eigen ego.

4. Kreun en steun

Geloof ons hij vindt al die rare geluiden fascinerend. Laat blijken dat je het lekker vindt, want anders snapt de man het niet. Je kan het vergelijken met als je niets zegt tegen je vriend over een vervelend voorval en hij het ook nooit zal merken. Oftewel: zucht, steun, kreun, gil en krijs. He will love it.

5. Streel zijn ego

Echt waar, mannen doen wel alsof ze heel zelfverzekerd zijn, ook hij is onzeker over zijn moves in de slaapkamer. Vertel hem daarom dat hij ge-wel-dig in bed is en je nog nooit zoiets hebt meegemaakt. Wedden dat hij dan (als hij het nog niet was) oprecht een goede minnaar wordt? Score.

6. Neem de leiding alsof het jouw feestje is

Hij vindt het geweldig als je een beetje dominant bent. De cow girl om maar een voorbeeld te noemen. Neem de leiding en laat hem voor één keer niets bepalen wat er gebeurt. Hij vindt het geweldig als je zelfverzekerd je keuzes maakt in bed en zal alleen maar smeken voor meer..

Lees ook: Iemand beweert dat seks hét medicijn tegen hooikoorts is dus je weet wat je te doen staat