Renée
Renée Love & Seks 16 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Iemand beweert dat seks hét medicijn tegen hooikoorts is dus je weet wat je te doen staat

Terwijl iedereen oh zo blij is dat de zon schijnt en de temperaturen stijgen, wil jij niets liever dan in bed blijven liggen. Het hooikoorts seizoen is van start gegaan, maar hé, er is positief nieuws. Er zijn mensen die beweren dat ze hét medicijn hebben gevonden: seks.

Ja, dat lees je goed. De Britse Metro schrijft dat dit het wondermiddel is waardoor jij van je hooikoorts afkomt. Daar willen we meer over weten.

Seks als medicijn tegen hooikoorts

Seks als medicijn tegen hooikoorts klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is natuurlijk wel leuk om het in ieder geval een kans te geven. Metro schrijft op hun site dat een team van wetenschappers uit Iran beweert dat seks de symptomen van hooikoorts bestrijdt. Ha.

Ze zeggen dat seks de bloedstroom in de neus en ogen vernauwt, die op hun beurt verstopte neuzen blokkeert. Daarnaast zouden je ogen stoppen met tranen. Bijkomend voordeel: het is ook nog eens goedkoper dan weer medicijnen kopen die nauwelijks helpen.

We vragen je wel om het met een korrel zout te nemen, want er moet meer onderzoek gedaan worden voordat er zo’n conclusie getrokken kan worden. Maar mocht je een partner/scharrel hebben, dan kun je het op z’n minst een kans geven. ?

Nog zo’n onderzoek: OEH! Zoenen helpt om je hooikoorts tegen te gaan