Renée
Renée Love & Seks 16 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

7 ‘vieze’ dingen die jij met je partner doet die jullie helemaal niet raar vinden

Voel jij je 100% op je gemak in je relatie? Dan doen jullie ongetwijfeld heel wat dingen die je in de categorie ‘rare dingen’ plaatst. Maar dat maakt jullie niks uit, want jullie zijn gewoon lekker jezelf. Hoog tijd om deze vieze dingen eens op een rijtje te zetten.

Want eerlijk is eerlijk, als je er zo naar kijkt zijn het inderdaad wel rare dingen. Maar hé, jullie schamen je er totáál niet voor dat jullie zo zijn.

Rare dingen die jij en je partner doen

Heb je überhaupt wel een serieuze relatie als jullie het volgende niet doen?! Check hieronder snel hoe vies jullie stiekem zijn:

1. Puistjes uitknijpen

Knijpen jullie weleens een puist voor elkaar uit? Gefeliciteerd, dan heb je officieel een serieuze relatie. Als koppel zorg je er nu eenmaal voor dat je niet met een puist de deur uit hoeft te gaan.

2. Poepen met de deur open

Je relatie is inmiddels in zo’n vergevorderd stadium dat jullie poepen met de deur open. Of nog erger, dat je poept terwijl de ander zich ook in de badkamer bevindt. Iets met echte liefde.

3. Zweetoksels ruiken

Soms heb je even een dubbelcheck nodig of je naar zweet ruikt, toch? Geef toe, jullie hebben ook weleens aan elkaar geroken om te checken of die geur nu echt van je lief kwam of niet.

4. Scheten laten

De eerste keer (per ongeluk) een scheet laten was op z’n zachtst gezegd schokkend. Maar inmiddels laten jullie jezelf gewoon lekker gaan.

5. Elkaar likken

Dit is zo onwijs random, maar wel waar: lik je elkaar ook weleens zonder reden? Of het nu een teken van wraak is of omdat je heerlijk in elkaars armen ligt en daarom een lik geeft… Dit gedrag kunnen we niet verklaren.

6. Wenkbrauwharen weghalen

Ben je al in de fase beland waarbij jullie haren bij de wenkbrauwen epileren? Dan weet je dat je je op je gemak voelt. Niets zo storend als een te lange, krullende wenkbrauwhaar. En ach, je doet één keer RATS en de haar is weg. Probleem opgelost.

7. Natte vinger afvegen

Ben je ook die meid die haar natte vinger afveegt aan de lover? Super irritant, je partner is er nooit blij mee en toch doen we het.

Lees ook: 7 kleine dingen in een relatie waar je intens van geniet