Emma Toussain
Emma Toussain Lichaam 23 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zegt jouw oogvorm over je persoonlijkheid

Ogen zijn niet alleen de spiegels van de ziel, maar ook de unieke kunstwerkjes die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Of je nu gezegend bent met amandelvormige ogen, grote ronde kijkers of wat dieper liggende ogen, elke oogvorm heeft zijn eigen verhaal. Wat zeggen jouw ogen over jou?

Het mooie aan ogen: ze zijn bij iedereen anders. Vaak zijn ogen en de blik die iemand je geeft genoeg om verliefd te worden. Ogen vertellen heel veel en dus ook over je persoonlijkheid. Dus.. wat voor ogen heb jij?

Last van mascara onder je ogen? Dit is de reden en zo voorkom je het

1. Amandelvormige ogen

Als je gezegend bent met amandelvormige ogen, heb je een natuurlijke ‘verleider’ blik. Deze oogvorm wordt vaak geassocieerd met creativiteit en sensuele charme. Mensen met amandelvormige ogen zijn vaak artistiek, intuïtief en hebben een natuurlijk gevoel voor schoonheid. Jouw ogen vertellen de wereld dat je open staat voor nieuwe ervaringen en dat je graag de diepere betekenis van het leven verkent. Zo, steek die maar in je zak!

Celebs met amandelvormige ogen? Denk aan Rihanna, Beyoncé en Eva Longoria.

2. Grote ronde ogen

Voor degenen onder ons met grote ronde ogen is het moeilijk om onze emoties te verbergen. Jouw ogen stralen onschuld en een jeugdige geest uit. Mensen met grote ronde ogen worden vaak gezien als vriendelijk, speels en optimistisch. Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid en bent altijd klaar voor avontuur. Je ogen zijn als vensters naar je ziel en laten de wereld zien dat je het leven met wijd open armen omarmt. En ook als het even niet zo goed gaat, ben jij een open boek.

Celebs met grote ronde ogen? Denk aan Amanda Seyfried of Mila Kunis.

3. Diep liggende ogen

Voor degenen met diep ingebedde ogen is het motto ‘less is more’. Je straalt een natuurlijke, mysterieuze aantrekkingskracht uit. Mensen met deze oogvorm zijn vaak vastberaden en zelfverzekerd. Je bent niet bang om je eigen pad te bewandelen en laat je niet snel uit het veld slaan.

Celebs met diep liggende ogen? Denk aan Jennifer Aniston of Jennifer Lawrence.

4. Afstandelijke ogen

Voor degenen met ogen die een beetje verder uit elkaar staan, ben je waarschijnlijk een bedachtzame observator. Jouw ogen onthullen een kalme vastberadenheid en een vermogen om de wereld met een nuchtere blik te bekijken. Je bent waarschijnlijk met name aan de introverte kant en geniet van je eigen gezelschap. Maar als je eenmaal iemand in je inner circle toelaat, zullen ze ontdekken dat achter die ogen een warm en betrouwbaar i iemand huilt.

Neem het natuurlijk met een korreltje zout, iedereen is anders en persoonlijkheden zijn veel complexer. Maar toch leuk om te checken in je buurt of het klopt, toch?

Celebs met afstandelijke ogen? Denk bijvoorbeeld aan Anya Taylor Joy.

Je kunt nu dus oogdruppels nemen voor ‘wittere ogen’ en heel TikTok is al fan