Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 2 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Valentijnsdag komt eraan: 5x originele cadeaus voor je lief óf jezelf

Nog even en de meest liefdevolle dag van het jaar staat weer voor de deur: Valentijnsdag. Dé dag die staat voor allerlei soorten liefde. Voor je partner, een geheime lover, de fijnste powervrouwen om je heen óf jezelf. En hoewel het coronavirus voor veel veranderingen zorgt, is het dit jaar extra leuk om eens flink uit te pakken met originele cadeaus tijdens Valentijnsdag.

Geniet thuis van een fijn diner met je lief, plan een Zoom-call met vriendinnen voor een avond vol self-care of verwen jezelf eens dat beetje extra. Gewoon, omdat het kan.

Valentijnsdag 2021: 5x originele cadeaus

Waar je normaal gesproken misschien wel een weekendje weg gaat of eens lekker gaat eten bij je favoriete restaurant, ziet Valentijnsdag er dit jaar een stuk anders uit. Eén ding is zeker: op deze dag moet de liefde centraal staan. Of je nou op zoek bent naar een cadeautje voor je lief, voor je beste vriendin óf voor jezelf: wij helpen je met zoeken. Dit zijn onze favoriete originele cadeaus:

1. DIY: date jar

Dat originele cadeautjes voor Valentijnsdag niet veel geld hoeven te kosten, bewijst dit cadeau wel: een date jar. Een jar vol met leuke date-ideeën die je in coronatijd kan doen. Zo wordt de quarantaine een stuk leuker. Op zoek naar wat inspiratie qua dates? We got you.

2. Gepersonaliseerde ketting van Vedder & Vedder

Als je het over de mooiste gepersonaliseerde kettingen ever hebt, heb je het over Vedder & Vedder. Speciaal voor Valentijnsdag komt het merk met een Valentine’s Collection. Ons favoriet? De hartvormige pendants die je kan personaliseren met de letter van je BFF, jezelf (en/)of je lover.

3. Thuis uiteten op Valentijnsdag

Deze Valentijnsdag ziet er niet alleen voor jou anders uit. Waar het normaal gesproken dé dag is om eens lekker uiteten te gaan, is dat dit jaar natuurlijk wel anders. Om die restaurants een hart onder de riem te steken (en oké, ook omdat het lekker is), kan je ervoor kiezen om thuis uiteten te gaan.

Zo kan je kiezen voor een speciaal Valentijnsmenu bij bepaalde resturants, zoals TOZI. In Italian style thuis uiteten voor slechts negentig euro. We weten niet van jou, maar dit klinkt amazing.

4. Dyson Supersonic haardroger

Voor wie denkt dat Valentijnsdag alleen maar is bedoeld voor stelletjes, heeft het mis. De liefde staat centraal, óók de liefde voor jezelf. En zeg nou zelf, wat is er nou fijner dan Valentijnsdag als excuus gebruiken om jezelf eindelijk maar toch die Dyson Supersonic haardroger te geven? Dit jaar is de uitgelezen kans, want speciaal voor Valentijnsdag komt Dyson met een limited edition.

De kleur raadt je misschien wel, die is rood. Met deze haardroger wordt minder hitte gebruikt (bye, haarbeschadiging) dankzij Dyson’s unieke en krachtige luchtstroomtechnologie. We hebben de kapper helemaal niet meer nodig, joh.

5. Het boek ‘besties’

A fully illustrated celebration of female friendship that is a gift, a thank-you note, and a love letter all in one.” Klinkt dat als een perfect Valentijnscadeau voor je bestie, of klinkt dat als een perfect Valentijnscadeau voor je bestie?