Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 12 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Vieren jij en je lover jullie 1-Year anniversary? 5 betekenisvolle cadeaus die je niks kosten

Het liefst koop je alle sterren van de wereld en een stukje van de maan om je partner te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Hoe graag je dat ook wilt, je portemonnee werkt niet altijd mee. Gelukkig kun je genoeg dingen bedenken die helemaal niks hoeven te kosten. Het gaat ten slotte om het gebaar.

Logisch hoor dat je niet altijd het geld hebt om je partner te verrassen. Gelukkig heb je dat helemaal niet nodig want vaak zijn juist zelfgemaakte dingen veel persoonlijker. Al helemaal als jullie het eerste jubileum samen vieren.

Je partner verrassen op jullie éénjarige jubileum

Natuurlijk wil je niet met lege handen aankomen op jullie 1-Year anniversary. Neem daarom van te voren even te tijd om deze betekenisvolle cadeautjes in elkaar te knutselen. Daar gaat je partner echt héél blij mee zijn.

1. Love coupons

Maak een boekje of kaartje vol met liefdes coupons voor je partner. Van het uitserveren van ontbijt op bed tot een massage en peptalk. Op elk willekeurig moment dat jouw lover deze dingen nodig heeft kan hij deze bij je inwisselen. Hoe lief?!

2. Een zelfgemaakt boekje

Zelfgemaakte boekjes zijn altijd een goed idee. Of je nou je leukste herinneringen met je lief hierin opschrijft of dat je honderd dingen die je leuk vind aan de ander neerpent. Jij zou het natuurlijk ook fantastisch vinden als je partner dit voor jou zou doen.

3. Een fotoreeks

Toegegeven, foto’s laten afdrukken kost wel iets maar zeker niet veel. Je kunt van foto’s op je iPhone tegenwoordig zelfs polaroidfoto’s laten maken. Stop deze in een mooi doosje en schrijf op de achterkant van iedere foto iets over het moment waarop deze is gemaakt.

4. Date-ideeën in een pot

In een weckpot allemaal date ideeën op een briefje schrijven. Dan mag hij om de zoveel tijd een briefje trekken en daar staat dan op wat jullie gaan doen (bijv strandwandeling maken of elkaar schilderen).

5. Brieven schrijven om op een bepaald moment te openen

Schrijf briefen voor je lief die hij of zij op bepaalde momenten in het leven kan openen. Een brief als je partner boos op je is, zich alleen voelt of op vakantie is. Voor alle momenten is wel wat te bedenken.

Lees ook:

Elite Daily