Renée
Renée Love & Seks 21 apr 2020
Leestijd: 3 minuten

Als je partner deze dingen doet weet je zeker dat jullie later gaan trouwen

Of je nu zes maanden samen bent met je lief of al zes jaar: op een gegeven moment bedenk je je of je ooit met deze persoon wil trouwen. Zonder er überhaupt naar te vragen kun je erachter komen of de ander het ziet zitten. Geeft je partner de volgende signalen? Dan wil hij of zij zeker met jou trouwen.

Als jullie allebei weten dat je met elkaar wil trouwen kun je úren praten over dit onderwerp. Maar voor het zover is kun je aan het volgende zien of de ander ‘ja’ tegen je wil zeggen.

Aan deze signalen herken je of je partner met je wil trouwen

Of je je zielsverwant hebt gevonden voel je zelf wel aan. Of jullie later gaan trouwen ook. Check snel de volgende signalen en laat het afvinken alvast beginnen:

1. Jullie maken plannen voor de toekomst

In het begin kijk je misschien niet verder dan een maand en vind je het spannend om een vakantie te plannen die niet binnen nu en een paar maanden plaatsvindt. Ben je inmiddels zover dat je wél plannen voor de toekomst maakt? Dan ben je op de goede weg als trouwen je einddoel is.

2. Jullie nemen elkaar mee naar alle belangrijke gelegenheden

Vieren een oom en tante dat ze al dertig jaar getrouwd zijn? Dan is het vanzelfsprekend dat jullie allebei bij het feest zijn. Op alle belangrijke momenten zijn jullie bij elkaar.

Lees ook: 8 signalen waardoor je nu al zeker weet dat je met je lover wil trouwen

3. Jullie missen elkaar als je elkaar niet ziet

Jullie kunnen echt wel zonder elkaar, maar je mist elkaar heus wel als je van elkaar gescheiden bent. Niets voelt zo fijn als je lover weer in de armen sluiten als je elkaar een week of langer niet hebt gezien.

4. Jullie willen de volgende stap zetten

Eén van de signalen dat jullie gaan trouwen is wanneer je praat over de volgende stap zetten. Of dat nu is om samen te wonen, een huisdier te nemen of een gezin te stichten: het is een commitment.

5. Jullie zijn open over je verleden en toekomst

Aan het begin van een relatie deel je misschien nog niet je hele levensverhaal. Doe je dit na verloop wel en zijn jullie eerlijk over je verleden, wat je wil in de toekomst en hoe je je überhaupt voelt? Dan heb je een diepe(re) connectie die je niet voor lief neemt.

Lees ook: Op welke leeftijd jij gaat trouwen op basis van je geboortemaand

6. Jullie denken aan elkaar zodra je wakker wordt

Dit is super cliché, maar als jullie allebei aan elkaar denken als je wakker wordt weet je dat je de juiste partner aan de haak hebt geslagen.

7. Jullie kunnen niet zonder elkaar

Zijn er momenten dat je elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen? Dat hoort erbij. Zolang jullie allebei niet zonder elkaar kunnen vergeef je deze momenten. Zodra je een partner hebt gevonden waar je niet meer zonder kunt wéét je dat het trouwmateriaal is.