Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Prinses Alexia viert achttiende verjaardag met portretreeks, dit vinden fans van het koninklijk huis van haar foto’s

Hiep hiep hoera: prinses Alexia is vandaag achttien jaar geworden. Volwassen, net zoals grote zus Amalia. Dat moet natuurlijk gevierd worden en aangezien ze onderdeel is van het koningshuis krijgt zij ook een portretreeks. Fans van de familie kunnen dan ook niet stoppen met kijken naar de foto’s van Alexia.

Prinses Alexia viert achttiende verjaardag, fans van het koninklijk huis vinden haar foto’s prachtig

Alexia studeerde afgelopen tijd in Wales, waar ze afgelopen mei samen met haar ouders feestvierde na haar examens. Haar kleine zusje Ariane gaat ook haar middelbareschooltijd vervolgen in het buitenland, maar niet in Wales. Eerder liet de jongste prinses al weten dat ze niet haar zus achterna zou gaan. Ze vervolgt haar school aan het United World College Adriatic in Italië, zo liet de Rijksvoorlichtingsdienst eerder weten. Alexia is dus nu klaar met school én 18.. we zijn heel erg benieuwd wat zij gaat doen.

Ter ere van haar verjaardag zijn er een aantal portretten geschoten van de prinses en los van de duizenden felicitaties heeft Alexia ook al heel wat reacties ontvangen over haar prachtige koppie: “Net als Johannes Vermeer‘s „Meisje met de parel“… maar zonder parel” en “hele mooie foto’s🥳🥰”, “Prachtige foto’s”.. die reacties komen vaak voorbij.

De volgende stappen voor Alexia

Wat de volgende stap in het leven van het middelste kind van Wim-Lex en Max zal zijn, is nog niet bekend. Ze is al wel vaker in enkele studentenkringen in Groningen gezien, maar het zou ook kunnen dat Alexia een tussenjaar inlast voordat ze een studie gaat doen. Ze heeft in elk geval niet zo veel officiële taken zoals haar grote zus en troonopvolgster Amalia. Scheelt toch weer een beetje, kan je toch net iets meer genieten van de studententijd. Laten we hopen dat Alexia dat wél onbezorgd kan doen, zonder gekke bedreigingen.

De 15 beginnersfouten die we maken na een break-up