Redactie
Redactie Life 5 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

De vraag der vragen eindelijk beantwoord met deze quiz: welke Disney prinses ben jij?

We zijn verslaafd aan Disney. We kunnen niet zonder de prachtige films en voor elke gelegenheid is wel een excuus te vinden om naar één van de prinsessen te kunnen kijken. We worden er gewoon enorm blij van. Je fantaseert dan ook wel eens dat je Doornroosje of Ariël bent. Maar welke Disney prinses lijkt het meest op jou? We hebben een quiz voor je gemaakt en wij zullen aan de hand van jouw antwoorden laten zien op welke Disney prinses jij het meest lijkt (of eigenlijk, welke prinses jij bént). Ben je de slimme Jasmine of de lieve Sneeuwwitje? Doe de quiz en kom achter het antwoord.

Met deze quiz kom je erachter op welke Disney prinses je écht lijkt. Afhangend van je social media gedrag, beste en slechtste eigenschap en dagelijkse bezigheden.

Quiz: Disney prinses

Jup, je bent waarschijnlijk niet de enige Disney fan. Veel van ons zijn opgegroeid met deze stripfiguren en stiekem vinden we het nu nog steeds niet erg om Disney films te bekijken. Doe de quiz, want dit wilde je natuurlijk altijd al weten:

Een echte Disney prinses zijn

Ga ook eens op bezoek in Disneyland Parijs. Als je denkt dat Disneyland Paris alleen een goed idee in de zomer is, dan heb je het mis. Ja, het is dan waarschijnlijk lekker weer, maar de winterperiode is minstens zo leuk. En misschien zelfs wel gezelliger. Om de volgende redenen wil jij de komende maanden een bezoekje brengen:

1. Het is een magische periode in Disneyland

Als jij met je Mickey Mouse oren – door het park loopt voel je meteen dat waanzinnige magische gevoel door je lichaam gaan. In de winter heb je dat al helemaal. Toen wij in november Disney bezochten, was alles compleet in de kerstsferen. Hoe prachtig is dat?

2. Het is een stuk rustiger dan in de zomer

Als ik in de zomer naar Disneyland Paris ga, weet ik dat ik vaak lang moet wachten om een attractie in te kunnen. En hoewel je nu ook moet wachten om in de Crush Coaster te kunnen, zijn de rijen echt een stuk korter dan je gewend bent. Waarom? Het is simpelweg wat rustiger in allebei de parken. Ik heb nog nooit zoveel attracties op één dag kunnen doen als tijdens mijn laatste bezoekje.

3. Het is waarschijnlijk goedkoper

Zodra het laagseizoen aanbreekt weet je hoe laat het is: je kunt samen met je vriendinnen heel wat geld besparen op jullie trip naar Disneyland Paris. Zo blijft er meer geld over om te spenderen aan een diner bij het prachtige Annette’s Diner in Disney Village of juist om Disney merch mee naar huis te nemen. Wij zien hier een win-winsituatie.

4. Het Disney park heeft genoeg warme plekjes waar jullie je kunnen vermaken

Moeten sommigen er echt niet aan denken om een park in de winter te bezoeken? Vertel hen dan dat er genoeg binnen te doen is, zodra jullie de kou amper voelen. Bijna alle attracties waar ik in ben geweest zijn binnen en bij Pirates of the Caribbean was het absoluut het warmst. Daarnaast zijn er verschillende shows die je kunt bezoeken – en waar je meteen kunt opwarmen.

5. Het Frozen en Star Wars seizoen begint bijna in Disney

Zoals je ongetwijfeld weet zijn er meerdere keren per jaar speciale seizoenen in Disneyland Paris. Om de nieuwe Frozen en Star Wars films te vieren, beginnen deze Celebrations seizoenen vanaf 11 januari. In dit artikel kun je er meer over lezen.

Lees ook: