Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 26 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Your gonna lose: met deze drie sterrenbeelden wil je geen ruzie hebben

Ken jij iemand die meteen een comeback heeft als je een opmerking maakt? Het zou dan best kunnen dat die persoon één van deze drie sterrenbeelden heeft. Deze sterrenbeelden hebben het vuurelement en dat is te merken. Ze zijn van nature ongeduldig, staan nooit stil en volgen hun dromen met passie. Hier hebben we het over de sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter.

Herken jij je hierin?

De sterrenbeelden: Ram, Leeuw en Boogschutter

De sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter zijn extreem gepassioneerd waardoor ze echt goed weten wat ze willen en hier alles aan doen om dit te bereiken. Ze bieden liever niet hun excuses aan en hun drive zorgt ervoor dat ze dingen waarmaken. Je zult ze vaak terugzien als leiders van een groep. Deze positie staat ze op het lijf geschreven.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

1. Ram

Vooral het sterrenbeeld Ram houdt ervan om de leiding te nemen. Dit komt waarschijnlijk omdat ze het eerste sterrenbeeld zijn, van nature uit zijn ze dus al een leider. Als je ooit een Ram bent tegengekomen ben je waarschijnlijk geïnspireerd geraakt door hun houding tegenover het leven.

Een Ram kan heel goed omgaan met woorden en dit is dan ook de reden waarom je liever geen ruzie wilt hebben met dit sterrenbeeld. Je zult (heel waarschijnlijk) ingemaakt worden of het nu jouw fout was of niet.

2. Leeuw

De eigenwijze Leeuw heeft geen angsten. De sterke energie van een leeuw maakt het dat hij/zij zo een goede en loyale vriend is. Iemand die je niet kwijt wilt, maar ook zeker niemand die je in de weg wilt staan. Doordat een Leeuw zo eigenwijs is, is het lastig om zijn/haar mening te veranderen. Een argument kan zo heel snel uitgroeien tot een ruzie. Geloof ons, een Leeuw zal je nooit gelijk geven 😉

Een Leeuw is net zo eigenwijs en gedreven als de andere twee vuur elementen Ram en Boogschutter.

3. Boogschutter

Een Boogschutter is flexibel en doordacht. Hun sterke persoonlijk staat helemaal in het teken om de waarheid te achterhalen en hier doen ze dan ook alles voor. Ze geven veel om de mensen om hun heen en doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat niemand gekwetst wordt. Dit lijkt een goede eigenschap, maar een Boogschutter kan hierin ook té ver gaan.

Zo vergeten ze dan af en toe de andere mensen en kan er een ruzie ontstaan. Net als de andere twee sterrenbeelden Ram en Leeuw ga je de ruzie waarschijnlijk niet winnen.

Lees ook: Wil je weten – Dit is de hond die het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld