Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 11 dec 2019
Leestijd: 4 minuten

Deze 11 dingen zorgen ervoor dat je lover keer op keer verliefd op je wordt

Een relatie moet je spannend houden, niets is vervelender dan een sleur. Daarom zijn er een aantal trucjes die jij kunt toepassen zodat je lover keer op keer verliefd op je wordt (en blijft) en je partner in zal zien dat jij Miss Perfect bent.

In een relatie zitten waarbij jij je erg geliefd voelt door je lover is alles wat we willen. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Maar jij kan er wel voor zorgen dat je liefje steeds weer opnieuw verliefd wordt.

11 dingen waardoor je partner keer op keer weer verliefd wordt

Als vriendin is het natuurlijk de taak om je lover helemaal gek op je te maken. Niet alleen op het begin. Nee, elke keer weer opnieuw. De volgende elf dingen zorgen daar wel voor.

1. Je partner verzorgen wanneer hij/zij doodziek is

Oké, we weten dat iedereen zich wel eens aanstelt wanneer hij/zij ziek is, maar al helemaal wanneer ze helemaal niet zo ziek zijn als ze zeggen. Maar wanneer je liefje als een doodziek vogeltje op de bank ligt met een emmer naast zich, dan verzorgen we onze partner maar al te graag. En daar is je vriend(in) vreselijk blij mee, want dat deed zijn of haar mama vroeger ook altijd.

2. Samen oude foto’s bekijken

Niets is leuker dan herinneringen ophalen. Jullie eerste vakantie, dat ene dronken avondje uit of jullie eerste selfie. Jullie hebben al ontzettend veel mooie momenten met elkaar beleefd en dat maakt jouw partner trots én nog meer verliefd.

3. Seks op verschillende plekken

Iedereen houdt van verassingen en dan vooral op het gebied van seks. Van vakantie tot de auto, zo maak je jouw liefje helemaal gek. Probeer nieuwe plekken, trek spannend lingerie aan en het hoofd slaat op hol. Je lover kan zich geen betere vrouw in bed wensen.

4. Laten zien dat jij een powervrouw bent

Jij hebt al veel bereikt in het leven en daar praat je graag over. Je partner is je grote bewonderaar. Je komt steeds weer met nieuwe ideeën. Je wilt vrijwilligerswerk doen in Afrika of cum laude afstuderen. Jij bent altijd gemotiveerd en wilt alles eruit halen wat erin zit. Jouw geliefde kan altijd trots op je zijn en vertelt maar wat graag aan zijn of haar familie en vrienden wat voor powervrouw jij bent.

5. Samen risico’s durven nemen

Doe vooral alles wat niet mag, daag je partner uit. Maar durf ook andere risico’s te nemen, beklim de hoogste berg van de wereld, maak een ballonvaart als hij/zij hoogtevrees heeft of ga skydiven. Met jou aan zijn of haar zij voelt je lover zich onverwoestbaar.

6. Laat je verborgen talenten zien

Je liefje vindt niets mooier dan wanneer jij piano speelt, een nummertje zingt of een driedubbele radslag doet. Doe iets waar je goed in bent en je zal hem of haar versteld doen staan. Je liefjes hart gaat sowieso sneller kloppen.

7. Vertel je lover grappige feitjes over jezelf die alleen hij of zij mag weten

Jij hebt vroeger op ballet gezeten en je was de stijve hark van de groep, jij was smoorverliefd op die ene docent of je hebt als bijbaantje bij het bekende smerige snackbarretje gewerkt. Je schaamt je natuurlijk dood, maar je vriend(in) kan er wel om lachen en vindt het ontzettend stoer als je hem/haar jouw diepste geheimpjes vertelt.

8. Vier alles wat te vieren valt

De dag waarop jullie voor het eerst zoenden, de dag dat jullie je relatie officieel maakten en verjaardagen. Alles wordt groots gevierd. Zo laat jij zien dat je hier heel veel waarde aan hecht en dat je partner nog steeds jouw schatje is. Je bent trots op deze mijlpalen en verrast je liefje daarom graag met cadeautjes en feestjes. Want ja, ook hij of zij vindt dat fijn.

9. Help je lover bij alles

Mannen hebben soms een beetje hulp nodig. Denk aan huishoudelijke klusjes. Welk schoonmaakmiddel gebruik je waarvoor? Hoe krijg je die rode wijnvlek uit je broek? Jij voorziet je schat van handige tips en trucs en daardoor maak je hem of haar een beter persoon en is je voor eeuwig dankbaar.

10. Maak een keer flinke ruzie

Het hoort soms gewoon bij een relatie. Even flink tegen elkaar schreeuwen bij een meningsverschil, met de deuren slaan en met borden gooien. Als jullie klaar zijn beseffen jullie wel weer hoe veel jullie van elkaar houden en dat jij je liefje nooit laat gaan. Je leert elkaar beter kennen en het brengt jullie dichter bij elkaar.

11. Kook nieuwe gerechten voor je lover

Tja, liefde gaat door de maag. Iedereen vindt het fijn wanneer een partner een lekker maaltje kook. Zo ook jouw liefje. En laat jij daar nou net héél goed in zijn.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: