Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Love & Seks 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Heeft jouw relatie deze situaties overleefd? Grote kans dat jullie dan voor altijd samen blijven

Er zijn een aantal tricky situaties die koppels in hun relatie tegen komen en die veel zeggen over hoe sterk de band is. Zo schijnt het dat je goed kan zien bij het in elkaar zetten van een flatpack (Ikea-kastje) of je goed matcht. Het ontmoeten van de beste vrienden of familie is ook altijd spannend. Hoe doen jullie dat samen?

Als jij de volgende 4 situaties overleefd samen met jouw lover, dan hoef je je geen zorgen te maken 😜

Relatie

Of je nou net in een relatie zit of al een tijdje, jullie zullen al veel dingen samen hebben meegemaakt en gaan nog veel samen meemaken. Denk aan het ontmoeten van elkaars ouders, vrienden of jullie eerste vakantie samen. Toch zijn er een aantal situaties waarin je kunt zien of jullie meant to be zijn.

Eén woord: Ikea

Eigenlijk is het in elkaar zetten van een Ikea kastje net zo stressvol als het winkelbezoek zelf. Laat staan het moment dat je je net gekochte spullen in een nét wat te kleine auto moet krijgen. Als jullie het hele proces samen overleven (met misschien wel een lekker Zweeds balletje als troost), dan is jullie relatie niet snel kapot te krijgen.

Het eerste etentje met vrienden

Jullie organiseren samen voor het eerst een etentje en nodigen al jullie beste vrienden uit. Hier komen een paar dingen bij kijken.. denk aan de tafelindeling, boodschappen doen, eten maken, afwassen en zorgen dat iedereen het met elkaar kan vinden. Dit kan nog wel eens wat irritaties en stress veroorzaken. Ook als jullie dit overleven is jullie relatie sterker dan je denkt.

Op vakantie met de auto

Je herkent het wel van de familievakanties in de auto.. Je vader neemt altijd de verkeerde afslag, je moeder wordt boos, je vader zegt dat je moeder geen kaart kan lezen en niet duidelijk zegt waar hij heen moet. Zo gaat het soms de hele reis door. Ook je lover en jij zullen dit soort vakanties gaan meemaken, geloof het of niet. Overleven jullie dit? Dan kan je best veel aan.

Gelijktijdig ziek zijn (of in quarantaine zitten)

We kunnen de coronatijd grotendeels achter ons laten, maar hebben jullie al een keer samen in quarantaine gezeten? Of zijn jullie gewoon beiden ziek geweest? Dan zit je redelijk op elkaars lip. Ook dit is een uitdaging voor sommige koppels want zo ontstaan er snel irritaties. Hebben jullie die dagen of misschien wel weken (help) overleefd als koppel? Dan zit het wel goed.

Deze 6 dingen veranderen in je relatie wanneer je gaat samenwonen