Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Voor alle dames: de steamy trailer van ‘365 Days: This Day’ staat nu online

Het eerste deel van de erotische film 365 Dni (365 Days) zal je vast wel gezien hebben en we hebben goed nieuws! Deel twee is al bijna te zien én de trailer is vandaag online gezet. Je kunt dus al even proeven van de nieuwe steamy scènes en spannende verhaallijnen.

365 Days

Deze erotische film is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni. De film werd ontzettend veel gekeken en dat komt vooral door het bizarre verhaal. Het verhaal gaat over de 29-jarige Laura Biel die haar verjaardag viert in Italië. Als ze ineens ontvoerd wordt door Maffiabaas Don Massimo Torricelli, begint het pas echt spannend te worden. Laura moet 365 dagen bij hem blijven en doet er alles aan om zelf de macht te krijgen. Maar dan wordt ze toch verliefd op haar ontvoerder. De film eindigde met een enorme cliffhanger en Netflix laat ons weten: “Laura en Massimo zijn terug en heter dan ooit.”

Ben je benieuwd naar de trailer van deel 2? Bekijk ‘m hieronder:

Je kunt óók een derde deel verwachten

Vorig jaar in mei werd al bekend dat naast deel 2 er ook gelijk een deel 3 zou worden gefilmd van 365 Dni. De twee delen werden toen verwacht in 2022. Goed nieuws is dat het tweede deel inderdaad dit jaar komt en om precies te zijn al in juni! Op het vervolg moeten we nog even wachten.

Een erotische massage? Zó verwen jij jouw partner