Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 30 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Deel 2 van de erotische film 365 Days binnenkort al te zien op Netflix

Het eerste deel van de erotische film 365 Dni (365 Days) zal je vast wel gezien hebben. De film heeft iets weg van Fifty Shades of Grey, maar dan next level. De hoofdpersonage in deze film wordt namelijk verliefd op haar ontvoerder. We hebben goed nieuws voor fans van de film, deel 2 van 365 Dni komt namelijk sneller dan je denkt op Netflix.

Hoe snel?

365 Days

De erotische film is gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni. De film werd ontzettend veel gekeken en dat komt vooral door het bizarre verhaal. En oké, een knappe hoofdrolspeler. Het verhaal gaat over de 29-jarige Laura Biel die haar verjaardag viert in Italië. Als ze ineens ontvoerd wordt door Don Massimo Torricelli (een heuse maffia-baas), begint het pas echt spannend te worden. Laura moet 365 dagen bij hem blijven en doet er alles aan om zelf de macht te krijgen. Maar dan wordt ze toch verliefd op haar ontvoerder. Hoe bizar. De film eindigde met een enorme cliffhanger, we zijn nu dus heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat in deel 2.

Deel 2 en 3

Vorig jaar in mei werd al bekend dat naast deel 2 er ook gelijk een deel 3 zou worden gefilmd van 365 Dni. Beide delen werden toen verwacht in 2022. Goed nieuws is dat het tweede deel inderdaad dit jaar komt en om precies te zijn al in juni.

365 dni
Netflix Daily Updates via Facebook

Personages

In deel 2 van 365 Dni gaan we Anna-Maria Sieklucka terug zien als Laura en Michele Morrone als Massimo. Simone Susinna voegt zich bij de films als het nieuwe personage Nacho.

Oeh la la: de film 365 Days krijgt naast een tweede deel ook nog een derde deel