Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Wil jij het Eurovisie Songfestival live meemaken? Op deze datum start de kaartverkoop

S10, ook wel bekend als Stien den Hollander, gaat ons vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Op zeventienjarige leeftijd tekende zij een contract bij het platenlabel Noah’s Ark en momenteel timmert zij hard aan de weg als artiest. Met het nummer ‘De Diepte’ gaat ze proberen om de harten van heel Europa te veroveren. Vorig jaar won rockband Måneskin de muziekwedstrijd waardoor het festival nu gepresenteerd wordt in Turijn.

Wil jij erbij zijn? Dan kan nog!

Kaartjes voor het Eurovisie Songfestival

Op 7 april begint eindelijk de kaartverkoop! Dat heeft de European Broadcasting Union (EBU) vandaag bekendgemaakt. Zin in een tripje naar Italië?

Volle zaal in Italië?

RTL Boulevard weet te melden dat er in Turijn (net zoals vorig jaar) negen shows zijn waarvoor kaartjes verkrijgbaar zijn. Het gaat om de repetities, halve finales en de grote finale.

Het is nog onduidelijk of locatie Pala Alpitour, de hal waar het songfestival gaat plaatsvinden, straks helemaal vol zit. Vorige maand kon deze locatie tot maar 65% gevuld worden in verband met de coronamaatregelen.

Op jezelf wonen voor een prikkie? In Italië scoor je al een huis voor 1 euro

Nederland op het Songfestival

S10 gaat met het nummer “De Diepte” ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Turijn, Italië. De Nederlandse zangeres omschrijft het lied als ‘een liefdesbrief aan je eigen verdriet’. Het nummer is vanaf nu te beluisteren via alle bekende streaming platforms. Snel doen dus!

S10 maakt nummer Eurovisie Songfestival bekend en hier luister je het