Redactie
Redactie Love & Seks 20 mei 2020
Leestijd: 3 minuten

Als je deze 8 eigenschappen hebt ben je zeker girlfriend material

e bent single en klaar om weer volop het date circuit in te duiken. Maar voel je om één of andere reden toch wat onzekerheid? Maak je geen zorgen. Je bent prachtig en fantastisch zoals je bent. Als je de volgende eigenschappen hebt, ben je 100% relatiemateriaal.

De liefde is iets moois, maar helaas duurt het soms even voordat je jouw prins(es) op het witte paard tegenkomt. Maar niet alleen jij bent op zoek naar de ware, miljoenen mensen met jou óók.

Als je deze eigenschappen hebt ben je relatiemateriaal

Hoe weet je of je relatiemateriaal bent? Allereerst past er op ieder potje een deksel. Dus zelfs als je niet alle onderstaande eigenschappen bezit, kun je natuurlijk de liefde tegen het lijf lopen. Wij vroegen verschillende mensen waarnaar zij op zoek in een relatie en daar kwamen de volgende eigenschappen uit. Laat je dus vooral inspireren.

Je bent relatiemateriaal als…

1. Je zelfverzekerd bent

Wanneer je lekker in je vel zit, straal je dat uit. Mensen zijn graag bij mensen die zich goed voelen en zich niet laten weerhouden door onzekerheid. Natuurlijk heeft iedereen onzekerheden, maar wanneer je voornamelijk zelfverzekerd bent kan de kans op liefde zomaar heel groot zijn.

2. Je loyaal bent

Geloof je in eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger? Dan weet je hoe belangrijk loyaal zijn voor je is. Er zijn genoeg mensen die trouw zijn ook hoog in het vaandel hebben staan en daarmee kan je een goede match vormen.

3. Je niet snel opgeeft

Mensen bewonderen jou om je doorzettingsvermogen. Een kwaliteit die in een relatie goed van pas komt: je partner weet dan dat je niet na de eerste ruzie de handdoek in de ring gooit. Maar ook naast je relatie is dit een mooie eigenschap om te koesteren.

4. Je volwassen bent

Wie heeft er tegenwoordig nog zin om spelletjes te spelen in de liefde? Je bent juist relatiemateriaal als je je volwassen opstelt. Jij hebt er geen problemen mee om iemand gewoon te bellen of te appen als je hem/haar leuk vindt en dat kunnen anderen waarderen.

5. Je een ondeugende kant hebt

Overdag ben je iemand die zich voorbeeldig gedraagt, maar ‘s avonds komt jouw ondeugende kant naar boven. Het leven is een feestje voor jou en je hangt graag zélf de slingers op. Ding, ding, ding: je bent zeker relatiemateriaal.

6. Je attent bent

Partners vinden het fijn als je attent bent. Je weet wanneer die ene belangrijke deadline is, je onthoudt wat zijn/haar lievelingseten is en verrast daarmee, je doet de afwas om de ander te ontlasten in een drukke periode… Het zijn de kleine dingen in het leven waar je iemand heel blij mee maakt.

7. Je het leven niet te serieus neemt

Als je eenmaal voor iemand gaat, dan ga je ervoor. Je laat hem/haar niet zomaar los. Maar hoe serieus je relaties ook neemt, je neemt het leven zelf niet té serieus. Door de ups en downs die jij hebt meegemaakt weet je dat je je niet overal druk om hoeft te maken. Een relaxte eigenschap.

8. Je de kleine dingen waardeert in het leven

Kijk, je weet van tevoren niet of je met de überromanticus eindigt of niet. Maar hoewel je grote gebaren en verrassingen waardeert, waardeer je ook de kleine dingen in het leven. Dat is zeker relatiemateriaal-waardig, want daardoor ligt de druk om elkaar te verrassen en cadeaus te kopen in jouw relaties tenminste niet torenhoog.

Lees ook: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie