Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Yes! Netflix maakt eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen van Ginny & Georgia bekend

De komende tijd kunnen wij ons geluk niet op. Aan het einde van de maand komt het nieuwe seizoen van Emily in Paris op Netflix (en de trailer is ook al online gezet) en tegen de tijd dat we dat seizoen hebben gebinged, verschijnt het tweede seizoen van Ginny & Georgia al op de streamingsdienst. En wij weten wat de releasedatum is van het nieuwe seizoen.

Nog maar eventjes wachten!

Netflix maakt eindelijk de releasedatum van het tweede seizoen van Ginny & Georgia bekend

We wachten alweer een hele tijd op het nieuwe seizoen van de feelgood serie. De eerste aflevering werd namelijk op 24 februari 2021 uitgebracht op Netflix en dat betekent dat het al bijna 2 jaar (!) geleden is dat het eerste seizoen uitkwam. That’s a loooong time.

Gelukkig hoeven de fans van de serie niet veel langer meer te wachten, want het tweede seizoen van Ginny & Georgia verschijnt op 5 januari 2023. Yayyy! Het is in ieder geval een goed begin van het nieuwe jaar. Helaas is er nog geen trailer van het nieuwe seizoen uitgekomen. Hopelijk zal dit niet lang meer duren, aangezien het nieuwe seizoen al bijna begint!

Cliffhanger

In de serie Ginny & Georgia volgen we moeder en dochter die na meerdere verhuizingen zijn aangekomen in New England. Ginny is nog maar 15 jaar oud, maar vaak is ze toch nog volwassener dan haar moeder Georgia. Georgia is weer naar haar geboortestad verhuist om een nieuw, normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Dit lukt helaas nog niet altijd, vaak tot ergernis van Ginny.

Ook zagen we in de cliffhanger van het eerste seizoen dat Ginny erachter kwam dat Georgia haar stiefvader Kenny heeft vermoord.. Dit deed Georgia natuurlijk wel om haar dochter te beschermen, maar grote kans dat Ginny haar dit niet in dank af zal nemen. Hun moeder-dochter band zal in ieder geval weer enorm op de proef worden gesteld in het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia is dus vanaf 5 januari 2023 op Netflix te zien. Zin in!

Dit is het ultieme uitje voor Harry Potter-fans (en het is dichterbij dan je denkt!)