Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 15 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Opvallend: het nieuwe Rhode-telefoonhoesje lijkt wel héél erg op dit intieme lichaamsdeel

Alle Hailey Bieber slash Rhode-fans zijn de afgelopen weken helemaal enthousiast door het de nieuwste uitvinding van het skincaremerk: het telefoonhoesje met lipglosshouder. En alhoewel dit een gat in de markt is.. er valt nog wat op.

TikTokkers hebben nu uitgevonden dat het hoesje wel heel erg veel overeenkomsten heeft met een bepaald lichaamsdeel.

Vaginahoesje van Rhode

Violet Cooks vindt het hoesje bijvoorbeeld heel erg schattig en ze wil ‘m ook graag, maar ze kan toch niet ontkennen dat het ontwerp wel heel erg lijkt op.. een vagina. Zien jullie het ook? Zo’n gevalletje ‘als je het eenmaal hebt gezien..’ Als Violet aan haar volgers vraagt of ze de enige is die dit denkt, krijgt ze al snel steun. ‘A vahjinnnnn’, zo reageert iemand.

Bekijk de video hieronder en oordeel zelf:

@violet.cooks

#greenscreen

♬ original sound – Violet Witchel

Rhode

In juni 2022 lanceerde Hailey Bieber haar eigen beautymerk Rhode. Ze bracht meteen allerlei skincareproducten uit, waaronder ook haar Peptide Lip Treatment. Dit product was meteen erg populair en er volgde al snel meerdere varianten van dit lippenspul. In september 2023 kondigde Hailey een nieuwe versie van de viral Peptide Lip Treatment aan. Het merk bracht namelijk een getinte versie van het product uit, de Peptide Lip Tints. Waarmee je lippen worden gehydrateerd en je ook nog is een leuk kleurtje op je lippen kan dragen.

Het idee is dat je die nu dus altijd bij je kan dragen in je speciaal zo ontworpen telefoonhoesje.

Glazed donut skin zoals Hailey Bieber? Dit zijn de dupes van Rhode Skin