Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 19 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Robbert Rodenburg komt met nieuw programma ‘Open Casa’ en deze gasten komen langs

We kennen Robbert Rodenburg van zijn succesvolle YouTube format ‘Open Kaart’. Nu komt hij met iets nieuws dat in het verlengde ligt van zijn welbekende succesformule, namelijk ‘Open Casa’. Wat kunnen we verwachten? Een Italiaanse zomer vol gezellige gasten en goede gesprekken.

En het begint sneller dan je denkt!

Robbert Rodenburg komt met nieuwe programma ‘Open Casa’

In het gloednieuwe YouTube programma ‘Open Casa’ gaat presentator Robbert Rodenburg de grens over en ontvangt hij in vijf afleveringen in totaal twaalf verschillende gasten. Denk aan Maxime Meiland, Patrick Martens, Donny Roelvink, Loiza Lamers en Jaimie Vaes. De rest van de gasten blijft nog even geheim, maar er zitten volgens de makers zeker oude bekenden van ‘Open Kaart’ bij. Ook een aantal nieuwe verrassende namen zullen voorbijkomen.

Na zes succesvolle seizoenen van ‘Open Kaart’, de serie die bekroond werd met een Televizier-ster Online-Videoserie in 2022, opent Robbert nu de deuren van een luxe Italiaanse casa waarin hij verschillende bekende Nederlanders ontvangt. Diepe, open en eerlijke gesprekken zoals je gewend van Robbert vinden nu plaats in de Italiaanse zon en worden afgewisseld met verschillende activiteiten. Denk aan een luchtballonvaart, helikoptervlucht en een prachtige boottocht. Robbert is zelf niet van alle activiteiten op de hoogte, wat soms voor hilarische reacties zorgt. Daarnaast zijn er in dit seizoen meerdere gasten tegelijkertijd in de villa, wat zorgt voor een interessante dynamiek.

”Met Open Casa wil ik proberen nog meer verdieping te vinden met mijn gasten. We trekken meerdere dagen met elkaar op en dat resulteert vaak in settings waar iedereen nog opener is” zegt Robbert over de nieuwe serie.

Wanneer kun je kijken?

Goed nieuws, want de eerste aflevering verschijnt volgende week donderdag al. Vanaf donderdag 27 juli kijk je wekelijks naar ‘Open Casa’ op het YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg.

Dat is eerder dan verwacht. Wie de podcast van Robbert en Daan luistert, weet dat de opnames pas onlangs plaatsvonden. Stiekem hopen we ook nog wat van de gasten in de ‘Maandag Klaagdag’ podcast te horen.