Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 14 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Robbie Williams vertelt wat hij allemaal aan zichzelf heeft laten veranderen

Eén van de grootste popsterren ooit, Robbie Williams, is op Instagram heel open geweest over zijn cosmetische ingrepen. Hij vertelt wat hij heeft laten doen en wat er nog op de planning staat.

Robbie Williams vertelt wat hij allemaal aan zichzelf heeft laten doen

Op Instagram plaats de 49-jarige zanger een illustratie van zichzelf met een wel heel bijzonder bijschrift. Hij gaat in op zijn cosmetische ingrepen en hoe hij zich daarover voelt. “One time I had a few things done , botox, fillers” begint hij zijn verhaal. Ook vindt hij had het hem goed stond en dat, als het niet zo veel pijn zou doen, hij het nog een keer zou laten doen.

Hij sluit zijn bericht af met het statement dat hij waarschijnlijk wel weer eens iets zal laten doen. Ook verwacht hji zo’n 500 moeders in de comments die hem proberen te weerhouden van dit soort zaken. Ach.. je stelt ook nooit iedereen tevreden. Als hij daar gelukkig van wordt..

Waar ken je hem ook al weer van?

Van 1990 tot en met 1995 maakte Williams deel uit van Take That. Na die periode werd hij een succesvol solozanger. Met nummers als Angels, Rock DJ en Let Me Entertain You stond hij weten in de hitlijsten. In 2010 trouwde hij met de Amerikaanse actrice Ayda Field. Ze speelde in het iconische Days Of Our Lives en zit ook in de jury van X-Factor, samen met haar man. Robbie Williams heeft ook een zeer comfortabele bankrekening, hij zou naar verluidt een vermogen hebben van 300 miljoen dollar. Nou, da’s lekker toch?

Harry Styles wordt ook wel eens vergeleken met Robbie Williams, door de catchy nummers, de Britse humor en de extravagantheid. Robbie is niet bang voor glitter en dus ook niet voor wat plastische chirurgie. Al hopen we dat Harry de botox nooit aanraakt.

Dít detail aan het knalroze Barbiehuis uit de film ‘Barbie’ zal je verbazen