Renée
Renée Love & Seks 3 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Pak de handboeien: 7 populaire role plays die je met je lover wil spelen

Sleur in de slaapkamer is iets wat niet in je woordenboek hoeft voor te komen. Als je de hele Kamasutra hebt uitgespeeld heb je bij dezen altijd nog een troef achter de hand: rollenspel. Om alvast wat inspiratie op te doen zet Beautify wat pittige role plays op een rij voor je.

Een rollenspel is typisch een gevalletje van lekker out of the box denken en uit je comfortzone stappen. Maar juist dat maakt je relatie met je lover nog intenser en sterker.

Inspiratie voor rollenspel

Wil je weleens een poging wagen en wat anders uitproberen in bed? Doe dan hierbij inspiratie op voor je volgende rollenspel:

1. Politie

In het echte leven loopt je vriend liever de politie niet tegen het lijf. Maar zodra jij als politievrouw hem komt fouilleren waant hij zich al snel in de zevende hemel. Het bevalt hem helemaal goed omdat jij de touwtjes in handen hebt.

2. Dokter

Oh dokter, ik moet echt onderzocht worden. Zeg dat tegen je vriend en hij is binnen een seconde opgewonden. Het rollenspel dokter-patiënt is onwijs populair. Zodra jij het speelt snap je wel waarom.

3. Sekswerker

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar voor velen is het enorm opwindend om het sekswerker rollenspel te spelen. Je vriend boekt bijvoorbeeld een hotelkamer, waar jij later aanbelt of vice versa.

4. Baas

Als je vriend je werkgever zou zijn, val je ongetwijfeld meteen voor hem. Hoewel seks met je baas zo’n beetje altijd een slecht idee is, kun je in je relatie natuurlijk alles spelen. Doe het op tafel of een bureau en je hebt de werksfeer meteen nagebootst.

5. Masseuse

Voor dit rollenspel mag je misschien wel wat YouTube video’s kijken ter inspiratie. Masseer je vriend zoals hij het lekker vindt en maak het daarna steeds erotischer. Uiteraard begint het spel al terwijl hij binnenkomt en gaat liggen. Eens zien hoelang hij het volhoudt voordat jij op ‘tafel’ ligt.

6. Vreemden

Voor veel koppels is het rollenspel om elkaar als vreemden te benaderen de ultieme fantasie. Ontmoet elkaar bijvoorbeeld bij een cocktailbar waar je nog nooit bent geweest en trek je meest sexy outfit aan. Eén van jullie spreekt de ander aan, waarna je eerste date hebt. Je doet je voor alsof je elkaar niet kent, waarna je natuurlijk samen in bed belandt. Of in het toilet van de bar.

7. Schoolmeisje

Trek je Britney Spears pakje maar uit de kast, want veel mannen fantaseren over het schoolmeisje. Dit rollenspel kan op alle vlakken ontzettend fout klinken, maar onthoud dat het een fantasie is.

Haha! Deze rare factoren uit je leven zeggen iets over je seksleven