Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Huh? Samé uit De Bachelorette zat vlak voor deelname vast in de cel

Mocht je de finale van De Bachelorette nog niet gezien hebben.. klik dan even weg, want we gaan wel een aantal dingetjes spoilen. Sorry not sorry! De goedlachse Samé belandde samen met Joris in de finale en even leek het er op dat Sylvia misschien wel zou gaan vallen voor de lieve woorden van Samé. Toch koos ze uiteindelijk voor Joris, wat Samé automatisch nummer 2 maakt. Hij pakte het goed op en liet ook regelmatig (zelfs na zijn afwijzing) weten dat hij het beste voor Sylvia wenste. Cute. Toch was het voor hem nog niet zo zeker of hij überhaupt mee kon doen aan het programma.. hij moest namelijk voor heel even de cel in.

Uhhhhhhhhhh.

Samé zat in de Zuid-Afrikaanse cel

Maar.. hoe? Wat? Dat legt hij allemaal uit tijdens zijn bezoek aan Rumag TV. Samé wilde namelijk Zuid-Afrika betreden met een visum wat niet werkte. Hij legt uit dat productie zijn visum zou regelen en dat het bij iedereen goed was gegaan behalve bij hem. Hij mocht bij aankomst dus blijven staan. “Uiteindelijk hebben ze mij in de cel gestopt,” vertelt hij. “Ze hebben me iets van zeven uurtjes vastgezet,” voegt hij nog toe.

Maar.. het was niet alleen maar ongemakkelijk. “In Zuid-Afrika heb je nog corruptie,” lacht hij. Hij onthult dat hij een vape heeft gekocht voor 20 euro en later ook nog wifi heeft gekregen. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heeft hij het dus nog ver geschopt.. met mooie gedichten en al.

Tweede plek

Samé is dan wel tweede geworden, dankbaar is hij wel. Dat was ook zijn keyword deze editie, dat kwam vaak terug. Hij laat dan ook nog even een bedankje achter voor zijn nieuwe fans:

“Beste mensen, familie, vrienden & kennissen, ik wil jullie allen bedanken voor het kijken! Ik hoop dat jullie net zo van de show hebben genoten als ik! Ik heb onwijs leuke tijd beleeft in zuid Afrika ik zou het voor geen goud willen missen! Ik heb echt hele lieve en leuke mensen ontmoet! Nogmaals bedankt voor het kijken en wie weet tot ziens hè.”

Sylvia Geersen heeft een nieuwe haarkleur en laat ‘t zien op Instagram