Emma Toussain
Emma Toussain Reality 19 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Is Saul uit Winter Vol Liefde gevallen voor déze dame? Volgens Instagram zit ze nog steeds in Zwitserland

Gotta love social media: op die manier weten we heel veel extra informatie over onze favo realitysterren. Winter Vol Liefde is pas net begonnen, maar het lijkt er op dat één van de deelnemers de liefde heeft gevonden. Een logee is namelijk nu nog in Zwitserland te vinden.

Inspector gadget gaat op zoek.

Saul heeft de liefde gevonden.. toch?

De 29-jarige Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn. Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden. Toch mist hij de liefde en heeft hij zich opgegeven voor dit programma. Is dat gelukt? Daar lijkt het nu wel heel sterk op.

Lekker potje Insta-stalking

Amy Rose komt zijn hart veroveren in de eerste aflevering, maar het lijkt erop dat ze is blijven plakken in het mooie Zwitserland. Een liefde? Of verliefd geworden op het land? Ze lijkt nu skiles te geven daar, als we haar Instagram mogen geloven. Dit natuurlijk kan duiden op een  nieuw carrièrepad, mede mogelijk gemaakt door de liefde. Wel heeft ze snel haar account op privé gezet – dus daar is wat aan de hand.

En dan nog.. de locatiecheck

We hebben het wel ff gecheckt: Nendaz (haar getagde plaats) en Riederalp liggen wel een uurtje rijden van elkaar vandaan. Dus ‘t is niet héél dichtbij, maar het is ook normaal dat je het land een beetje leert kennen. Misschien zit ze daar voor een seizoen, dichterbij haar lover dan als ze in Nederland zou blijven.

 

Instagram @amyrosedebruijn

Wat denk jij? Toeval of toch een opbloeiende liefde?

 

Yvonne Coldeweijer: ‘Lil en Jaimie zijn weer samen! De eerste openbare ruzie heeft ook al plaatsgevonden..