Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 19 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Stout! We hebben meer seks onder werktijd nu we allemaal thuis achter onze laptop zitten

Vind jij poepen in de baas z’n tijd al ver gaan? Gezamenlijk gaan we nog een stapje verder want uit onderzoek blijkt dat koppels meer seks onder werktijd hebben sinds we allemaal thuis achter onze laptop zitten.

Even bij de les blijven en vooral niet vergeten je Zoom call uit te zetten als jij en je partner van bil gaan. Of je baas daar nou ook zo blij mee is…

Meer seks onder werktijd

Nu we allemaal moeten thuiswerken (laten we de oorzaak niet nogmaals noemen) is er ontzettend veel veranderd. Op positief vlak? Je werkt thuis wellicht wel veel efficiënter, want: geen afleiding van je collega’s, onnodig lange gesprekken bij het koffiezetapparaat en velen beginnen wat vroeger in de ochtend aan hun werk.

Toch heeft al dat thuiswerken ook een keerzijde – voor je baas tenminste. Want echt helemaal kunnen checken wat jij thuis allemaal doet is niet echt een optie. Jouw baas moet erop vertrouwen dat jij je werkzaamheden uitvoert, linksom of rechtsom. Dat jij ook regelmatig een wasje draait of een soepje kookt wordt natuurlijk niet gezien. Is waarschijnlijk ook niet heel erg, zolang jij je taken maar goed doet en deze ook af krijgt.

Andere dingen proberen in bed met je partner

Als je al samenwoont met je partner zitten jullie 24/7 samen in huis. Kan voor de nodige irritaties zorgen maar anderzijds ook voor een vurige relatie. Uit onderzoek van OnePoll blijkt namelijk dat 58% van de koppels seks heeft onder werktijd. Say whut?! Dus tja, schijten in de baas z’n tijd heeft plaatsgemaakt voor vrijen in de baas z’n tijd. Ai, ai!

Dat is nog niet alles, want uit ditzelfde onderzoek blijkt ook dat 68% van de millennials andere dingen heeft geprobeerd in de bedstee. Vooral het proberen van nieuwe seksstandjes is een hit maar ook de meer kinky stuff.

Willen jullie ook eens wat nieuws proberen? 6 huis-tuin-en-keukenproducten die je bijzonder goed kunt gebruiken als speeltjes in de slaapkamer

Dit heeft zo ook z’n positieve effecten op de relatie van koppels, want bijna de helft van de onderzochte personen gaf aan dat ze meer tijd doorbrengen met hun partner en meer moeite doen om het aangenaam te maken. Wellicht minder nieuws voor je baas dus maar wel voor jou en je lief.